KAYSO’dan İşletmelere Korana Ziyareti

Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Başkan Yardımcılarımız Abdullah Oğuzbaş ve Ahmet Gümüşcü, İçişleri Bakanlığı’nın genelgesi doğrultusunda Kayseri OSB’deki işletmelerimizi ziyaret ederek, koronavirüs tedbirlerini hatırlattı.

KAYSO’dan İşletmelere Korana Ziyareti
10 Eylül 2020 Perşembe 18:00

Başkan Yardımcımız Abdullah Oğuzbaş, İçişleri Bakanlığımızın genelgesi doğrultusunda, Kayseri Valimiz Sayım Şehmus Günaydın’ın koordinasyonunda tüm yurtta olduğu gibi bizde Kayseri Organize Sanayi Bölgelerimizdeki işletmelerimizi ziyaret ettik. Ziyaretlerimiz sırasında hem pandemi kurallarını hatırlattık, hem de sanayicimizin yanında olduğumuzu göstermek istedik” dedi.

Son zamanlarda artan vaka sayılarına dikkat çeken Oğuzbaş, “Bu tür denetimler bir nevi gereklilik haline geldi. Üretimin devamı ve çalışanlarımızın sağlığı açısından pandemi kurallarına azami ölçüde dikkat etmememiz büyük önem taşıyor. Sanayicilerimiz durumun farkında. Kurallara harfiyen uyduklarını gördük. Ben tedbiri elden bırakmadan üretime, istihdama ve ihracata devam eden tüm sanayicilerimize teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.


İlgili Galeriler
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.