Mehmet Asaf Mehmetbeyoğlu covid 19'dan yoğun bakımda

Mehmet Asaf Mehmetbeyoğlu covid 19'dan yoğun bakımda
27 Ağustos 2020 Perşembe 21:19

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nde Kayseri'yi uzun süre temsil eden, MHP Eski İl Muhasibi, Uzun Yıllar Hasan Ali Kilci ile Kayseri Ticaret Odasında görev, vefakar,  cefakar, Kayseri sevdalısı Mehmet Asaf Mehmetbeyoğlu  covid 19 nedeniyle  kayseri Şehir Hastanesinde  Yoğun bakımda tutuluyor. Güleryüzü eksik olmayan  Mehmet Asaf Mehmetbeyoğlu'na 'geçmiş olsun' derken tüm hastalarımıza da acil şifalar diliyoruz .

GAZETECİ ÜSTÜN TUNCER'İN EŞİ COVİD 19'U YENDİ

Öte yandan gazeteci üstün Tuncer'in eşi Hikmet Tuncer'de covid 19'dan tedavi ile kurtulmayı başardı. Üstün Tuncer bu konuda şu paylaşımı yaptı.

"SAKIN, “BİZE BİR ŞEY OLMAZ” DEMEYİN.. CORONA’YA DİKKAT EDİN.. Bir süredir corona ile savaşıyoruz. Sakın ola, “Bize bir şey olmaz” demeyin. Çok ama çok dikkat edin. Covid’in sizi nerede ve nasıl yakalayacağı hiç belli olmaz. Aramızda dolaşıyor. Sizi arıyor.. Sizi bulamaması için tek yapacağınız, hani hiç önemsemediğimiz, maske-mesafe ve hijyen kuralı varya, tek çare bu 3 kurala uymak. Corona’ya yakalandıktan sonra yaşayacağınız dehşeti, acıyı ve çaresizliği sakın aklınızdan çıkarmayın. Virüs giderek şiddetini artırıyor, hastaneler, sağlık kuruluşları tıklım tıklım dolu, doktorlar, sağlık personeli nefes almadan çalışıyor, bitkin durumdalar. Test yaptırmak için uzayıp giden kuyruklarda saatlerce bekleyen hastalar, bitkin ve çaresiz. Pandemi klinikleri, yoğun bakım servisleri tamamen dolu ve sabahlara kadar inleyen, çaresizlik içinde çığlık atan insanların sesleri kulaklarda çınlıyor. Sevgili eşim Hikmet hanım, nereden ve nasıl geldiğini anlayamadığımız bu sinsi hastalığa yakalandı. Uzun ve yorucu bir mücadele sonrası Covid’i yenip, o sıkıntılı ve zor günleri aştık. Şehir Hastanesi’nde başlayan ve 1 hafta süren başarılı tedavinin ardından, şu an evde izole, ilaç tedavisi sürüyor. Sürüntü testi negatif, Fırat ve benim testimde negatif sonuç verdi. Endişeli günler geride kaldı. Şükürler olsun. Şu an tedavi gören tüm hastalara Allah’tan acil şifalar diliyorum. Ne olur dikkat. Yapacağımız tek şey maske- mesafe-hijyen. Kalabalık ortamlardan biraz daha uzak durmak. Bu acıyıve çaresizliği siz yaşamayın.."

Gazeteci Üstün Tuncer ve eşi Hikmet Tuncer'e de geçmiş olsun diyoruz. (Haber: Davut Güleç)


İlgili Galeriler
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.