KARAOĞLU, İTFAİYECİLERİ ZİYARET ETTİ

KARAOĞLU, İTFAİYECİLERİ ZİYARET ETTİ
02 Ekim 2020 Cuma 17:00

CHP Melikgazi Belediye Başkan adayı Sema Karaoğlu ve beraberindeki partililer ‘itfaiyecilik haftası’ olarak kutlanan günde Büyükşehir belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığını ziyaret etti. Özellikle meraklıları kamu görevlilerine yardımcı olmaları konusunda uyaran Karaoğlu ‘isimsiz kahramanların her zaman yanlarında olduğunu söyledi.


  Yangının zararları, korunma yolları ve alınması gereken önlemler konusunun ‘bilinçli toplum’ için vatandaşlara iyi anlatılması adına tatbikatlar ve eğitimlere önem verdiklerini belirten İtfaiye Daire Başkanı Mustafa Metin Kızılkan, ‘itfaiyecilik haftası’ ziyareti nedeniyle Karaoğlu’na ve arkadaşlarına teşekkür ederek, itfaiye flaması ve yangın tüpü hediye etti.


  Görevlerini fedakârca gece-gündüz, kar-kış demeden yapan İtfaiye çalışanlarını haftalarını kutlamak için ziyaret ettiğine dikkat çeken Sema Karaoğlu ‘ Özellikle yangın, sel, heyelan, çatı uçması gibi doğa olayları, kazalar, intihar olayları, patlamalar ve kurtarmalarda nasıl insanüstü çaba harcadıklarını görüyoruz. Görevlerini yaparken, meraklılar, yanlış parklar, bazı kendini bilmezler yüzünden işleri de zorlaşıyor. Kamu görevlilerine herkes görevi sırasında yardımcı olmalı. Hepsine görevinde başarılar dilemek ve onlara destek olmak için buradayız” dedi.


  Haber Merkezi


İlgili Galeriler
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.