İnsan Vakfı’ndan Yardım Seferberliği

İnsan Vakfı’ndan Yardım Seferberliği
15 Nisan 2020 Çarşamba 18:39

İnsan Vakfı ihtiyaç sahibi vatandaşların yüzlerini güldürmeye devam ediyor.

Yeni tip Koronavirüsle (Kovid-19) mücadele kapsamında sosyal yardım çalışmalarını artıran İnsan Vakfı, krizden etkilenen aileleri desteklemek amacıyla bir acil eylem planı hazırladı. Plan, ayni ve nakdi yardımları içeriyor.
İnsan Vakfı tarafından hazırlanan ve içerisinde gıda malzemeleri bulunan koliler, yardım dağıtım ekipleri tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza teslim ediliyor. Yardımlar başta İstanbul olmak üzere, Antalya, Sakarya, Kayseri gibi büyükşehirlerde gerçekleştiriliyor.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan İnsan Vakfı Başkanı Sinan Aktaş şunları söyledi;

İnsan Vakfı kurulduğu günden beri ihtiyaç sahiplerinin karşılaştığı her sorunun aşılması noktasında devletin yanında yer alan aldı, korona virüsle mücadelede de üzerimize düşen görevi yerine getirmeye devam ediyoruz.
İçerisinde sıvı yağ, çay, şeker, pirinç, kuru fasulye, mercimek, bulgur, salça, un, zeytin, kaşar peyniri, makarna ve tuz bulunan gıda kolilerini ailelerin evlerine kadar ulaştırarak hem maddi anlamda onlar desteklemeyi hem de insanların sokağa çıkışın azaltmayı amaçlıyoruz.

İnsan Vakfı ayrıca geçim sıkıntısı çeken yüzlerce aileye “Yanındayız” kampanyası ile salgın sebebiyle kapatılan küçük esnaf kardeşlerine sosyal yardım yapma kararı aldı.
İnsan Vakfı olarak bu olağanüstü dönemde tüm kaynakları ihtiyaç sahipleri için seferber ediyoruz. Yoksullara, ihtiyaç sahiplerine ulaşmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz.

SİZ NE YAPABİLİRSİNİZ?
Destek olmak için hesap numaraları Kuveyt Türk İnsan Eğitimi Kültür ve Yardımlaşma Vakfı  IBAN numarası TR36 0020 5000 0936 4683 9000 04, hesabına havale yapabilirsiniz. Ya da Online Bağış için www.insanvakfi.org.tr adresini ziyaret edebilirsiniz. 
Ayrıca tüm operatörlerden Bağış yazarak 1471’e SMS göndererek 10 TL destekte bulunabilirsiniz. Ayrıntılı bilgi için 0212 534 41 61 numaralı telefon ile yada 0539 828 14 71 Whatsapp hattını arayarak dernek yetkililerine ulaşılabilirsiniz.(Haber: Davut Güleç)


İlgili Galeriler
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.