Süper Lig’de Sivasspor tahmini

Bir araştırma şirketi tarafından yapılan ankete göre her 10 kişiden 5’i Sivasspor’un şampiyon olacağı yönünde görüş belirtti. Ankete katılanların büyük çoğunluğu ise düşecek en güçlü adayın Kayserispor olduğu görüşünde birleşti.

Süper Lig’de Sivasspor tahmini
23 Ocak 2020 Perşembe 14:26

2019-2020 futbol sezonuyla ilgili futbolseverlerin ne düşündüğünü görmek amacıyla NG Araştırma şirketi bir kamuoyu araştırması yaptı. Araştırma 9 Ocak – 18 Ocak 2020 tarihleri arasında, 15 yaş üzeri, Türkiye genelinde 2157 kişinin katılımı ile www.benderimki.com online kamuoyu araştırması platformunda gerçekleştirildi.

Şampiyon takımlara bir yenisi eklenir mi?

Devam etmekte olan 2019-2020 sezonun ilk yarısını ilk 2 sırada tamamlayan Sivasspor ve Başakşehir, şimdiye kadar Süper Lig’de şampiyon olmuş 5 takım arasına bir yenisi eklenir mi diye heyecanlı bir sezon yaşamamızı sağlıyor. Bu nedenle şimdiye kadar şampiyon olan 5 takım dışında, hangi takımın şampiyonluk yaşamaya daha yakın olduğunu sorduk. Araştırmaya katılan her 10 kişiden 5’i bu sezon büyük bir sürprize imza atan Sivasspor’u favori gösteriyor. 10 kişiden 3’ü ise son yıllarda sürekli zirve yarışında bulunan Başakşehir’in bu şanssızlığını kıracağı görüşünde. Geriye kalan 2 kişi ise diğer Anadolu kulüplerinin şampiyonluk ipini göğüsleyeceğini belirtti.

Küme düşmeye en yakın aday

İlk 17 haftanın sonunda sürpriz şampiyonluk adaylarının yanı sıra bekleneni veremeyen takımlar da oldu. Her 10 kişiden 4’ü Kayserispor’un küme düşmeye en yakın aday olduğunu düşünüyor. Kayserispor 17 haftada 4 teknik direktör değişikliğine gitmesine rağmen son sırada kalmaktan kurtulamadı. Ankaragücü küme düşmesi en çok beklenen takımlarda 2. sırada geliyor. 3. sırada ise Antalyaspor geliyor.

 (Haber: Davut Güleç)


İlgili Galeriler
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.