Avrupa Şampiyonu olan A Milli Kadın Voleybol Takımı, yurda döndü

2023 CEV Avrupa Şampiyonası finalinde Sırbistan'ı 3-2 yenerek zafere ulaşan A Milli Kadın Voleybol Takımı, Türkiye'ye döndü. Türk spor tarihinde bir ilke imza atan Filenin Sultanları'nı coşkulu bir kalabalık karşıladı. Havaalanında açıklamalarda bulunan Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, yeni hedefi Olimpiyat şampiyonluğu olarak koydu.

Avrupa Şampiyonu olan A Milli Kadın Voleybol Takımı, yurda döndü
04 Eylül 2023 Pazartesi 13:14

Brüksel'de oynanan finalde Sırbistan'ı 3-2 yenen A Milli Kadın Voleybol Takımı, Avrupa Şampiyonu oldu. Tarihi bir başarıya imza atana Filenin Sultanları yurda döndü.

Havaalanından açıklamalarda bulunan Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, "Bu ülkenin gururu olmak güzel bir şey. Bu yıl hem Milletler Ligi'nde hem de EuroVolley'de şampiyon olduk. Takım sporlarında bir ilki yaşadık. Ne mutlu herkese. Voleybol, bu ülkeye tarihinde ilkleri yaşatıyor. Kazanmadığımız sadece Olimpiyatlar kaldı. Sırada Olimpiyatlar var. Bütün paydaşlara teşekkür ediyorum. Bu başarı kolay olmadı. Kulüplerimizin, antrenörlerimizin bütün paydaşların büyük katkısı var. Emek veren, bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyorum. İnşallah, bu mutluluğun devamı gelecek." dedi.


İlgili Galeriler
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.