İngiliz yıldız Aaron Lennon, Kayserispor'da!

İngiliz yıldız Aaron Lennon, Kayserispor'da!
02 Eylül 2020 Çarşamba 21:21

Hes Kablo Kayserispor bir dönem Tottenham formasıyla Premier Lig'e damga vuran İngiliz Milli futbolcu Aaron Lennon ile anlaştı. Sarı kırmızılıların tesislerine gelen Lennon, transferini Başkan Gözbaşı, Twitter hesabından duyurdu.

Transfer tahtasının açılmasının ardından, yeni sezon takviyelerine hız veren Kayserispor, son transferini İngiltere'den yaptı. Bir dönem İngiltere milli takımının formasını da terleten Aaron Lennon, Kayserispor ile anlaşma sağladı. Başkan Berna Gözbaşı Twitter hesabından Lennon transferi ile ilgili, "Transferleri bekleyen "Büyük Kayserispor taraftarları" Imzalar bu hafta sonu Çalışmalarımız oldukça verimli devam ediyor. (Bknz.  Instagram story) Günün son misafiri Premier League'den AARON JUSTIN LENNON" notunu düştü.

33 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Aaron Lennon, kariyerinde Leeds United, Tottenham, Everton ve Burnley gibi Premier Lig ekiplerinde forma giyerken,  388 maçta rakip filelere 34 gol bırakarak, 62 asistlik bir performans ortaya koydu.

Lennon transferinin ardından,  'Aaron Lennon' ve 'Lennon' konu  başlıkları Twitter Türkiye gündeminde en çok konuşulan konu başlıklarından biri oldu.

Haber: Samed Aydın SUN


İlgili Galeriler
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.