FLAŞ- Kulüpler Birliğinden liglerin başlaması senaryosu

FLAŞ- Kulüpler Birliğinden liglerin başlaması senaryosu
24 Nisan 2020 Cuma 18:42

Kulüpler Birliği Başkanı Mehmet Sepil, Süper Lig'in başlangıç tarihi hakkında önemli açıklamalar yaptı.


Sepil, şu ifadeleri kullandı:  "En muhtemel senaryoları konuştuk. TFF Başkanı bize bu konularla ilgili bilgi verdi. Hem Avrupa'da, hem Türkiye'de bu maçların bitirilmesiyle ilgili yüksek bir irade var. Herkesin amacı, bir şekilde bu sezonu bitirmek olacak."

LİG NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

En temel senaryo şöyle; Sayın TFF Başkanı söyledi. 12-13-14 Haziran'da liglerin tekrar başlaması ve kalan 8 maç ile kupanın 26 Temmuz'da bitirilmesi senaryosu önümüzde.

MAÇLAR SEYİRCİSİZ Mİ OYNANACAK?

Tek şehirde oynamak söz konusu değil. Maçlar seyircisiz oynanabilir. Bunların hepsinin aynı şehirde olması senaryosu söz konusu değil. Maçlar, takımların bulunduğu şehirlerde, gerekli sağlık koşulları sağlanacak şekilde devam edecek.

Kulüpler bazında farklı düşünceler olabilir. Ancak TFF ve UEFA düzeyinde liglerin kesin olarak bitirilmesi fikri var. Ekonomik konularla ilgili hızlı bir şekilde çalışma ekibi kurulacak.

Kulüplerde liglerin bitirilmesi konusunda farklı düşünceler var. Toplantıda liglerin bir şekilde bitirilmesi üzerine konuşuldu.

Maçların seyircisiz olarak başlaması söz konusu. Maçların ne zaman başlayacağı ile ilgili çok ciddi bir çalışma var. Federasyon Almanya'dan örnek alınan özel bir plan hazırladı."

Haber: Canan BAYRAM


İlgili Galeriler
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.