BİTİGEN SEZONA HAZIR!

BİTİGEN SEZONA HAZIR!
02 Eylül 2020 Çarşamba 16:39

Kayseri’nin yetiştirdiği önemli klasman hakemlerinden Galip Bitigen’in oğlu Abdulkadir Bitigen, babasının izinde yol almaya devam ediyor. Süper Lig’de bir çok önemli maçta düdük çalan ve 2019-2020 sezonuna damgasını vuran Bitigen, yeni sezonda derbiler başta olmak üzere Avrupa’da ki pek çok önemli maçta da düdük çalması bekleniyor.

Kayseri’nin önemli klasman hakemlerinden biri olan Galip Bitigen’in yine hakem oloan oğlu Abdulkadir Bitigen, babasının izinde adım adım ilerliyor. Görev yaptığı maçlarda Kayseri’nin gururu olan ve önemli, kritik ve yerinde kararlarla spor otoritelerinin takdirini kazanan Bitigen’in, 2020-2021 sezonunda da pek çok önemli mücadelede ve derbilerde düdük çalması bekleniyor. Avrupa’da oynanan mücadelelerde de görev yapması beklenen Abdulkadir Bitigen’in, yeni sezon öncesi form tuttuğu da gözlerden kaçmıyor.

İşte Bitigen’in 2019-2020 sezonunda görev yaptığı kritik maçlar!

Süper Lig’in 29. Haftasında alt sıralar ve zirveyi yakından ilgilendiren Trabzonspor-Ankaragücü, Süper Lig Cemil Usta Sezonu 30.haftasında ise, küme düşme hattında mücadele eden BTC Yeni Türk Malatyaspor-Gençlerbirliği maçında görev yapmıştı. Bitigen, ligin 28. Haftasında da Aytemiz Alanyaspor ile Trabzonspor maçında VAR Hakemi olarak görev almıştı. (Spor servisi)


İlgili Galeriler
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.