Berna Gözbaşı’dan sponsorluk sitemi

Berna Gözbaşı’dan sponsorluk sitemi
02 Eylül 2020 Çarşamba 16:42

HES Kablo Kayserispor başkanı Berna Gözbaşı, sarı kırmızılı takım için sponsorluğa yanaşmayan ve spora sıcak bakmayan firmalara gücendi.

Gözbaşı yaptığı açıklamada "En çok, ismi Kayserimizle anılan, Kayseri markası olmakla övünen ama sponsorluk için kapısını çaldığımızda "Kayserispor ile bizim işimiz yok" diyenlere canım sıkılıyor" dedi.

Gözbaşı; "Başkan bunların sebebi eski yönetimler" şeklinde sitem etti. Sosyal medya hesabından sitemini dile getiren Başkan Göbaşı’ya sarı kırmızılı takımın taraftarları da büyük destek verdi. Gözbaşı’nın paylaşımı kısa süre içinde Twitter’da 3 bin 500 beğeni 287 yorum ve 226 Retweet geldi.

‘İFŞA EDİN’

Bazı taraftarlarda Berna Gözbaşı’nın sitem ettiği Kayserili firmaları ifşa etmesini, bu şekilde söz konusu firmaları taraftar olarak boykot edecekleri yorumlarında bulundu. Berna Gözbaşı açıklamasının devamında da kulübün ana  sponsorlarından olan Erciyes Anadolu Holding CEO’su Alpaslan Baki Ertekin’e teşekkür ederek, “Ana sponsorumuz Erciyes Anadolu Holding sağolsun isimde, göğüste. Kayseri Şeker kolda, sırt sponsorluğu için firmalarla görüşmelerimiz devam ediyor” notunu düştü.

Yeni sezonda Kayserispor formasında hangi firmaların yer alacağı, sarı kırmızılı temsilcimize hangi firmaların sponsor olacağı merak konusu oldu. 

Haber: Samed Aydın SUN


İlgili Galeriler
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.