Muharrem İnce Adaylıktan Çekildi

Muharrem İnce, cumhurbaşkanlığı adaylığından çekildiğini açıkladı: Memleket Partisi'ne her evden bir oy istiyor, Cumhurbaşkanlıyı adaylığından çekiliyorum.

Muharrem İnce Adaylıktan Çekildi
11 Mayıs 2023 Perşembe 14:16

Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, seçimden çekildiğini duyurarak partisinin genel merkezi önünde açıklamalarda bulunuyor:

“Siyasi yolculuğuma 15 yaşında başladım. O günden bu yana afiş astım, duvarlara yazı yazdım. İlçe, il yönetimi yaptım, cumhurbaşkanı adayı oldum, parti kurdum ve tam 40 yılın üzerinde bir süredir siyasette mücadele ediyorum. Kul hakkı yememeye özen gösterdim, yanlışa yanlış, doğruya doğru dedim. Bu 40 yılın içerisinde haksızlık yaptığım insanlar olmuş olabilir ama bu son 45 günde gördüklerimi son 45 senede görmedim. Sahte dekontlar, sahte jeepler, olmayan bacanaklar, olmayan görüntüler, olmayan fotoğraflar.

İsrail‘in bir porno sitesinden alıyor fotoğrafı ve bunu FETÖ’cüler yapıyor. Türkiye’de muhalif olacağım diye bunu yapanlar var. Bu ülkenin çalışanları gazetecileri bunlara değinmediler. Oda TV hariç. Bir tanesi çıkıp bu emniyet nerede; sahte belgeler dağıtılıyor… 45 gündür itibar suikasti yapılıyor.

Yazanlar da FETÖ’cülerle ortak gibi yazıyorlar. Özel hayatın gizliliği diye yazanlar benim böyle görüntülerimin olması lazım. Geçmişte oldu bunlar, geçmişte o görüntüler vardı ama gizlice çekilmişti. Ama benim böyle bir görüntüm yok ki. Bu özel hayat değil, bu iftira.

Bakın benim bu kumpaslardan, bu montajlardan, bu sahte dekontlardan olmayan, bunlardan korktuğum falan yok. Kırk beş gündür buna güveniyorum ben. Kırk beş gün. En son geldikleri nokta o çekilemez. Sahneden para aldı. Bana geri dönecek diye soranlar var. Adaletten çekiliyor. Adayla konuşabiliyor. Bunu yapıyorum. Türkiye’de üçüncü bir seçenek önerdim. Tekrar memleketteyim. Ne soldan Atatürk’ün yolundan dedim. Bir kanal açmaya çalıştım. Bu kanalı bu kanalı başaramadık. Başaramadık. Bahaneleri kalmasın. Oha. Yoksa seçimi kaybettiklerinde. Memleket Partisi’ne her evden bir oy istiyor, Cumhurbaşkanlıyı adaylığından çekiliyorum.”


İlgili Galeriler
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.