MHP Bünyan İlçe binası atölyeye dönüştürüldü

MHP Bünyan İlçe binası atölyeye dönüştürüldü
15 Nisan 2020 Çarşamba 18:34

Kayseri’nin Bünyan İlçe Teşkilatı, Tevfik Düzen başkanlığında, korona virüse (Covid-19) karşı alınan tedbirler kapsamında ve sokağa çıkma yasaklarının uygulanmaya konulduğu andan itibaren harekete geçti. Bu doğrultuda, MHP İl Başkanlığından aldığı icazet ve destekle çalışmalara başlayan ilçe teşkilatı, ihtiyaç sahibi 65 yaş üzeri büyüklerin ve ailelerin yardımına koştu.
Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de görülen korona virüs salgınının yayılmasının önlenmesi kapsamında harekete geçen Tevfik Düzen başkanlığında Kayseri Bünyan İlçe Teşkilatı ihtiyaç sahiplerinin yanında yer almaya devam ediyor.
İlçe Başkanı Tevfik Düzen konuya ilişkin verdiği röportajda: “Zorlu süreçte, tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde ve milletimizde de bir mücadele söz konusu. Bu mücadele kapsamında biz de Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Teşkilatı olarak ‘Neler yapabiliriz, devletimize ve milletimize ne şekilde katkıda bulunuruz?’ çalışmasını yaptık ve ilk etapta salgının yeni başladığı süreçte parti yönetimimizle istişarelerimizi yaptık ve yol haritamızı çizdik. Ayrıca ilk olarak ilk etapta ihtiyaç sahiplerine ulaşmamız gerektiğine inandık ve bununla birlikte yardım kampanyası çağrısı yaptık.
Bu kampanyamızdaki ince ayrıntı; yerel esnafın desteklenmesi noktasında alışverişlerin yerel esnaftan yapılıp ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırılmasını daha doğru bulduk.
Bu anlamda esnaf ayırt etmeksizin her esnaftan gücümüz yettiğince, eşit miktarlarda alışverişler yapmaya çalıştık. Ve bu çağrımız karşılığını çok ciddi şekilde buldu.” dedi.
*İlçe’de dezenfekte istasyonları kuruldu*
Korona virüs salgınına karşı en etkileyici yöntemin temizlik ve dezenfekte işlemleri olduğu açıkça görülürken MHP Bünyan İlçe Teşkilatı da bu yönde çalışmalarına hız kazandırarak vatandaşların hizmetine sundu. Bu kapsamda; İlçedeki tüm bankamatik ve ATM’lerin önü, Postane önü ve esnafların yoğun olduğu Salı Pazarı gibi bölgelere ilçe teşkilatının katkılarıyla ‘dezenfekte istasyonları’ kuruldu.
*İlçe bina atölyeye dönüştürüldü*
Öte yandan MHP Bünyan İlçe Teşkilatı örnek ve alkışı alan bir faaliyeti hayata geçirdi. Virüs salgınının önüne geçilecek tedbirleri alan ve vatandaşların hizmetine sunan Bünyan İlçe Teşkilatı, başta Kadın Kolu Başkanı Nagehan Altun Hanım’ın öncülüğünde, kendi imkanlarıyla kurulan atölyede, ücretsiz dağıtılmak üzere, maske dikimine başladı. Bu kapsamda ilk parti otuz bin maske üretimini tamamlayan ilçe teşkilatı, hedeflerini artırarak bunu daha yükseğe çekmek istediklerini dile getirdi.
Bu şekilde yoğun kullanılmayan ilçe binası da atölyeye çevrilerek atıl durumundan devletimize ve milletimize daha yararlı bir faaliyete geçmiş oldu.
Son olarak ‘EvindeKalTürkiye’ çağrısı yapan parti teşkilatı ve üyeleri sosyal mesafeye dikkat çekti. Ve örnek uygulama için de “Kutlu karargahımız yeri geldiğinde şifahane yeri geldiğinde aşhane yeri geldiğinde de dikim atölyesi. Daima milletin hizmetinde.” İfadelerini kullandı.(Haber: Davut Güleç)


İlgili Galeriler
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.