Karayel: Kişi ne bilir, kendince bilir

Karayel: Kişi ne bilir, kendince bilir
28 Ağustos 2020 Cuma 14:13

Kayseri Milletvekili - Türkiye AB Karma Parlamento Komisyonu Başkanı İsmail Emrah Karayel, son  günlerde  partisine ve kendisine yönelik yapılan eleştirilere 'Kişi ne bilir, kendince bilir' diyerek karşılık verdi, şunları söyledi. 

“O kadar dolu ki toprağın şanla,

Bir değil sanki, bin vatan gibisin.” der Halit Fahri Ozansoy.

Ne de güzel anlatır bu vatanın zaferlerle dolu mazisini.

Bu vatan bize; ecdadımızın canıyla kanıyla ödediği topraktır. Bu vatan bize; şehitlerimizin emanetidir.

Biz AK Parti olarak göreve geldiğimiz günden bugüne bu emanete sahip çıkmak ve onu bu ecdada en yaraşır atiye taşımak için çalıştık ve çalışmaya devam ediyoruz.

Bizi, milletimizin teveccühü ile sandıkta deviremeyenler; kapatma davası, e-muhtıra, gezi parkı olayları, yargı darbesi, ekonomik saldırılar ve en sonda 15 Temmuz hain darbe girişimi ile milletimize hizmet için çıktığımız bu yoldan alıkoymak istediler. Yapamadılar, yapamayacaklarda. Çünkü biz, gücünü üst akıllardan değil, milletinin ta kendisinden alan bir partiyiz.

Biz birileri gibi; ABD ne der, Pensilvanya ne der, HDP ne der, diye beklemeden milletim ne der, ne ister diye düşünen ve milletin derdiyle dertlenen bir Partiyiz.

Bugün, Joe Biden’ın sözlerine cevap veremeyen bir parti bize millilikten bahsedemez.

Bugün, Türk tarihinin en büyük keşfi olan doğalgaz müjdesi için sesiz kalan ve sessiz kalmaları için uyarılan bir parti bize millilikten bahsedemez.

Şehadet şerbeti içmiş kahraman Mehmetçiğimizi hiç düşünmeden; dün kapalı kapılar ardında, bugün ise dostlarımız dediği HDP ile ittifak yapan  bir parti bize millilikten de yerli olmaktan da şandan da şereften de bahsedemez.

Devletine ve onun kurumlarına güvenmeyen; bütün kurumları doğru söylememekle, bilgileri doğru olmamakla suçlayan, bir tek kendi söylediğinin doğru olduğunu iddia ederek ve bunu yaparken de muhalefetin duymak istedikleri dışında bir şey yayınlamayan yandaş medyasını kaynak alan muhalefeti; devletine ve onun kurumlarına güvenmeye davet ediyoruz.

İlk günden beri yapmaya çalıştıklarını yine

BAŞARAMAYACAKALAR!

Vatanına, milletine sevdalı AK Parti, dün olduğu gibi bugün de milleti ile omuz omuza her hain saldırıya göğüs gererek bu topraklara sahip çıkmaya devam edecektir.

Bırakalım CHP yine  ülkesine ve milletine yabancı kalsın biz ; “Yurdum benim şahdamarım”* der bu kutlu yola devam ederiz.

Bizim karşımızda; ülkemizin gerçek sonuçlarına ve devletin kurum ve kuruluşlarına inanmayan herkesi kendi gibi sanan ve ülkesine yabancı bir muhalefet var.

Hala kendi seçim bölgesindeki bir milletvekillinin nerede yaşadığını bile bilmeyen bir kişiye hangi telefon uygulaması ile yardım edilir bilemiyorum.

Onları da anlamaya çalışıyorum. Hatırlarsanız, 2010 referandumunda parti liderlerinin bile nerede yaşadığını bilmediklerinden oy kullanamamasını seyrettiler. İşte; kişi ne bilir, kendince bilir.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın  dediği gibi; göreve geldiğimiz günden beri siyasette, ekonomide, askeri alanda kendi kararlarını kendi alan, kendi hedeflerini kendi belirleyen, projelerini kendi uygulayan bir Türkiye inşa ettik. Bunu yaparken dış mihraklara değil, milletimize akıl danıştık, milletimizle istişare ettik ve yola koyulduk. “Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz” diyerek iktidara geldiğimiz günden bugüne  her alanda üreten, kendine yeten güçlü Türkiye için gece demeden gündüz demeden çalıştık ve çalışmaya devam ediyoruz. Bizim milletimizle birlikte yürüdüğümüz yol, bir dava yoludur; şanlı mazisinden atisine giden. (Ahmed Arif) (Haber: Davut Güleç)


İlgili Galeriler
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.