İYİ Parti il Gençlik kolları başkanı av. Yaşar Tuğrul Ercan Evvela Samimiyet!

İYİ Parti il Gençlik kolları başkanı av. Yaşar Tuğrul Ercan  Evvela Samimiyet!
25 Ağustos 2020 Salı 13:06

İYİ Parti il Gençlik kollanı başkanı av. Yaşar Tuğrul Ercan'da 'Evvela Samimiyet' diyerek İçişleri Bakanlığı'nın  30 Ağustos genelgesine sert tepki gösterdi, şunları söyledi. 

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarının İç İşleri Bakanlığı’nın genelgesi ile iptal edilmesi tarafımızca samimi bulunmamıştır. Şöyle ki Covid-19 Pandemi sürecinin, ülke ekonomisinin kötü gidişatına kılıf olarak kullanıldığı gibi Milli Bayramlarımızın da sistematik olarak sindirilme çalışmasında da kılıf olarak kullanılmaya çalışmaktadır. Ayasofya’nın açılışını gerçekleştirirken, genç kardeşlerimizin zor koşullar altında sınavlara girerken, oteller hınca hınç dolu iken, Malazgirt’te kutlama yapılırken, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın pandemi önlemleri kapsamında iptal edilmesi gayrikabildir.

Yapmayın! Güzel ülkemizin ana dinamikleri ile oynamayın.

Gençler geçim kaygısı içerisinde boğuşmakta, esnaf kan ağlamakta, halkın adalete güveni sıfırlanmaktadır. Durum böyle iken bir de milli değerlerimize yapılan devlet erki temelli cebri engellemeler, iktidarın asıl meselelerden ne kadar uzak kaldığının, milletin hanesinden ne kadar dışarda olduğunun göstergesinden başka bir şey değildir.

Biz İYİ gençlik olarak, 19 Mayısta Atamızın Vapurunda olduğumuz gibi bugün de Dumlupınar Meydan Muhaberesinde tam da ATAMIZIN olduğu cephedeyiz. (Haber: Davut Güleç)


İlgili Galeriler
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.