Polisten aranan suçlulara  ‘şafak operasyonu’: 20'sinden 14'ü yakalandı

Polisten aranan suçlulara  ‘şafak operasyonu’: 20'sinden 14'ü yakalandı
25 Ağustos 2020 Salı 13:27

Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube  Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği’nce  şafakta,  hem hırsızlık olaylarının azaltılması hem de mahkemelerce haklarında yakalama emri bulunanlara yönelik operasyon yapıldı.  20 kişinin yakalanmasına yönelik operasyonda 14 şüpheli yakalandı. 23 adrese yapılan operasyona 39 ekip ve 85 polis katıldı.

Kayseri’de meydana gelen hırsızlık olaylarının azaltılması amacıyla haklarında hırsızlık suçlarından mahkemece yakalama emri bulunan şahıslara yönelik ‘şafak operasyonu’ gerçekleştirildi.  Emniyet Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliğince il merkezinde sabah saat: 05:30 da 20 hedef şahsın yakalanmasına yönelik 23 adreste 39 ekip ve 85 polisin katılımı ile eş zamanlı baskınlar yapıldı.

Operasyon neticesinde; kilitlemek suretiyle muhafaza altına alınan eşya hakkında hırsızlık, hükümlü veya tutuklunun kaçması, elde veya üstte taşınan eşyayı özel beceri ile almak suretiyle hırsızlık, konut dokunulmazlığını ihlal ve basit yaralama, uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama gibi suçlardan aranan ve 19 yıl ile 1 yıl arasında değişen kesinleşmiş hapis cezaları bulunan toplam 14 şahıs yakalandı. (Haber: Samed Aydın Sun)


İlgili Galeriler
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.