İl Sağlık Müdürü, aile hekimleri ile toplandı

İl Sağlık Müdürü, aile hekimleri ile toplandı
01 Eylül 2020 Salı 14:45

Aile Hekimleri ile mevcut durumu paylaşmak ve yapılması gerekenler hususunda görüş alışverişinde bulunmak üzere 31 Ağustos 2020 tarihinde online interaktif olarak toplantı gerçekleştirdi. İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Ali Ramazan Benli başkanlığında gerçekleşen toplantıya İl Sağlık Müdürlüğü yöneticileri ve tüm aile sağlığı merkezlerinin sorumluları katıldı.  


   Benli’nin, COVİD-19 pandemi süreci ve Kayseri’deki filyasyon çalışmaları hakkında Aile Hekimlerini bilgilendirdiği toplantıda; Aile Salığı Merkezlerinde görevli sorumlu hekimlere talep ve istekleri soruldu.
   Aile Hekimlerinin; karantinadaki pozitif hastaların bilgi almak için Aile Sağlığı Merkezlerine başvurmaları, Aile Sağlığı Merkezinde çalışan ve testleri pozitif çıkan mesai arkadaşlarının istirahat sürelerinin düzenlenmesi gibi taleplerini dinleyen İl Sağlık Müdürlüğü yetkilileri, bu isteklere çeşitli çözüm önerileri sundular.
   Toplantıda ayrıca aile sağlığı merkezlerine başvuran şüpheli veya temaslı hastaların hastanelerde yoğunluk oluşturmaması adına İl Sağlık Müdürlüğü Seyyid Burhanettin Ek Hizmet Binasında bu sevkler için numune alım noktası kurulmasına karar verildi.
   İHA


İlgili Galeriler
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.