Gençlerin gözünde “En Gözde Şirket” Pfizer Türkiye

Gençlerin gözünde “En Gözde Şirket” Pfizer Türkiye
17 Nisan 2020 Cuma 16:35

Pfizer Türkiye, 140 üniversiteden 60 bine yakın öğrencinin katıldığı “En Gözde Şirketler” araştırmasında iki yıldır olduğu gibi bu yıl da “Türkiye'nin En Gözde İlaç Şirketi” seçildi!
2009 yılından bu yana Realta Danışmanlık ve 3İK ile Pinaps Grup ortaklığında yürütülen “En Gözde Şirketler” araştırmasının sonuçları yayınlandı. Ekim - mart ayları arasında gerçekleştirilen araştırmaya yaklaşık 140 üniversiteden 60 bine yakın öğrenci katıldı. Pfizer Türkiye, En Gözde Şirketler sıralamasında ise geçtiğimiz yıl 31'inci sırada yer alırken bu yıl 21'inci sıraya yükselerek ilk 50 içerisindeki tek ilaç firması olmayı başardı. 
Pfizer Türkiye, rotasyonla lider yetiştirme anlayışı, uluslararası kariyer fırsatları, esnek ve keyifli çalışma ortamı, çalışanlarının daha sağlıklı, daha aktif, daha mutlu bir yaşam sürmesini hedeflediği “İyiSen” programı, çeşitlilikle zengin, kapsayıcılıkla bütün anlayışı doğrultusunda hayata geçirdiği “Mozaik” inisiyatifi de dâhil olmak üzere işveren markasının tüm değerleri ve uygulamalarıyla her yıl yapılan “En Gözde Şirketler” araştırmasında üç yıldır aralıksız birinci sırada yer alarak ilaç sektöründe zirvedeki yerini korudu.
Pfizer Türkiye İnsan Kaynakları Direktörü Serra Uluışık bu başarılarıyla ilgili görüşlerini şöyle dile getirdi: “Yaşamlara dokunmak için burada sınır yok” mottomuzun etrafında yıllardır büyük bir emekle ördüğümüz işveren markamızın gençlerin gözündeki değeri bizlerin motivasyonunu daha da artırıyor. ‘Çığır açan yeniliklerle hastaların hayatlarını değiştirmek' olarak tanımladığımız amacımız doğrultusunda çalışıyor ve yetenek yönetimi anlamında öncü uygulamalarımızla gurur duyuyoruz. Araştırmaya katılan, geleceğin işveren markalarına yön verecek tüm üniversite öğrencilerine, iki yıldır olduğu gibi bu yıl da bizi ilaç sektörünün birinciliğine layık gördükleri için Pfizer Türkiye çalışanları adına teşekkürlerimi sunuyorum. Araştırmanın sonuçlarına göre ilk 50 firma arasındaki tek ilaç firması olmamız da ayrıca onur verici.” (Haber: Davut Güleç)


İlgili Galeriler
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.