KTO'dan finans eğitimi

KTO'dan finans eğitimi
21 Şubat 2021 Pazar 14:50

  Ticaret Odası (KTO) eğitim faaliyetleri kapsamında Stratejik Yönetim Danışmanı ve Ekonomist Erkin Şahinöz'ün katılımı ile zoom üzerinden “Finansçı olmayanlar için Finans Eğitimi” gerçekleştirildi.


  KTO’da eğitim toplantıları sürüyor. Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyeleri Latif Başkal ve Şevket Uyar’ın moderatörlüğünde 2021 yılının ilk eğitim toplantısı zoom üzerinden gerçekleştirildi.

  Katılımın yüksek olduğu toplantının açılış konuşmasını yapan KTO Yönetim Kurulu Üyesi Latif Başkal, “Kayseri’nin en büyük meslek örgütü olarak bu süreçte finansı daha iyi nasıl anlatabiliriz, doğru bilinen yanlışları nasıl düzeltebiliriz, orta ve uzun vadede bize bu işler ne kazandırır, ilerisi için ne gibi avantajlar sağlar diye böyle bir konu seçtik“ diye konuştu. 

  Stratejik Yönetim Danışmanı ve Ekonomist Erkin Şahinöz’de sözlerine “Hayata yalın bakmayı önemsiyorum” diyerek başladı.  2021 – 2022 yılının dünyanın en hızlı büyüdüğü yıl olacağını belirten Şahinöz, katılımcıları bilanço ve finansal tablolar nasıl okunur, nasıl yorumlanır, nasıl yönetilmeli şeklinde ayrım yapılması gerektiğini söyledi.

 Yatırım yapacaklara tavsiyelerde bulunan Şahinöz, “Bilmediğiniz şeye yatırım yapmayın. Mutlaka yatırım yapmadan önce eğitim alın. Kripto paraya uzak kalmamak lazım. Bitcoin dijital dünyanın altını.” İfadelerini kullandı.

  Toplantıda KOBİ’lerin en büyük sorunun sosyal medya yönetimi olduğunu ifade eden Erkin Şahinöz, “ Sosyal medya yönetimini öncellememiz lazım. Tasarlayan bir ülke, Tasarlayan bir ekonomi buraya geçmemiz gerekiyor” diye konuştu.

  Erkin Şahinöz, 3 saat süren eğitim toplantısında ekonomiye ilişkin merak edilen konular hakkında detaylı bilgiler aktararak katılımcıların sorularını da yanıtladı.


İlgili Galeriler
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.