“Hizmet anlayışını ilmek ilmek dokuyoruz”

AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, yaptığı konuşmada, katılımcılara teşekkür ederek, “Şehrimizin her köşesinde hizmet anlayışını ilmek ilmek dokumaya gayret ettik, etmeye de devam ediyoruz” dedi.

“Hizmet anlayışını ilmek ilmek dokuyoruz”
29 Aralık 2019 Pazar 15:54

AK Parti Kayseri İl Başkanlığı Danışma Meclisi Toplantısı gerçekleştirildi. Programa AK Parti Kayseri Milletvekili ve Ak Parti yerel yönetimlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, AK Parti Milletvekilleri Taner Yıldız, İsmail Tamer, İsmail Emrah Karayel, AK Parti Kayseri İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, ilçe belediye başkanları, AK Partiye geçen İncesu Belediye Başkanı Mustafa İlmek , AK Parti İl ve İlçe teşkilat yöneticileri ve vatandaşlar katıldı.

İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, “Bizler göreve geldiğimiz ilk günden beri Bakanlarımızla, Milletvekillerimizle, Belediye Başkanlarımızla, İlçe Başkanlarımızla, Kadın ve Gençlik Kollarından Mahalle Başkanlarımız ve yönetimlerine kadar tüm teşkilat mensuplarımızla şehrimizin her köşesinde hizmet anlayışını ilmek ilmek dokumaya gayret ettik, etmeye de devam ediyoruz” dedi.

Toplantının miting havasında geçtiği için mutlu olduklarını ifade eden Çopuroğlu, şunları söyledi:

“Çalmadık kapı sıkılmadık el, girmedik gönül bırakmamaya gayret ettik. Bu gayretimizin meyvesini de salonu dolduran binlerce hemşehrimizin heyecanında, coşkusunda ve bizleri hiç bir zaman yalnız bırakmaması ile aldığımızı görmüş olduk. Rabbim birliğimizi, beraberliğimizi ve yol arkadaşlarımızla Memleket sevdası ile inandığımız yolda yürümeyi daim eylesin.”

Mehmet Özhaseki de programda partilerine geçen İncesu Belediye Başkanı Mustafa İlmek ve meclis üyelerine parti rozetini taktı.

(Haber: Ramazan KARAKUŞ)


İlgili Galeriler
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.