“Hedefimiz daha güzel bir yıl”

AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, "2020 yılında vatandaşımıza, halkımıza daha yüksek bir refah seviyesi içerisinde maddi, manevi bütün geleneklerimizle, göreneklerimizle, manevi değerlerimizle beraber kalkınabileceğimiz güzel bir yıl olur diye inşallah hedefliyoruz. Çalışmalarımızı bu şekilde odaklıyoruz" dedi.

“Hedefimiz daha güzel bir yıl”
29 Aralık 2019 Pazar 15:56

AK Parti İl Başkanlığı tarafından uygulanan 'Nöbetçi Vekil' uygulaması kapsamında nöbetçi vekil olan AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, parti binasında vatandaşlarla görüştü. Burada basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Yıldız, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan yerli otomobil ile 2019'u iyi bir haberle kapattıklarını belirterek, "Biliyorsunuz 2019 yılını yıllarca hazırlık yapılan yerli otomotivle alakalı cumhurbaşkanımızın önderliğinde tanıtıldı. Yalnızca ülkemize değil coğrafyamıza tanıtıldı. Yerli otomobil içerisinde son gelişmiş teknolojilerin uygulanabileceği, önümüzdeki 7 yıllık program içerisinde bütün kompenentleriyle beraber üretilebileceği, Bursa merkez olmak kaydıyla bütün illere bunların üretim tedarikiyle alakalı o zincirin kurulabileceği ve yıllarca hedeflenen, bunun üzerine siyasi iktidarların farklı girişimleri bulunan ama hamt olsun yine bu güzelliğin de AK Parti’ye nasip olduğu bir ortamda bunlar gerçekleşiyor. 2019 yılını böylece inşallah iyi bir haberle kapatmış oluyoruz. Bu mühendisliğimizin, geleceğimizin de önemli parçalarından bir tanesi" dedi.

Türkiye'nin PKK, FETÖ, DEAŞ gibi terör örgütlerinden arındığı kadar gerçek seviyesini yakalamış olacağının altını çizen Taner Yıldız; "Türkiye’nin özellikle bulunduğu coğrafyada gerek Barış Pınarı harekatıyla gerekse ondan daha önceki bütün harekatlarda Suriye ve Irak sınırındaki güvenliği sağlamak açısından şimdiye kadar hamt olsun güvenlik güçlerimizin, Türk Silahlı Kuvvetlerimizin girişimleri oldu. Hep beraber buna şahit olduk. Biz; güvenlik ve özgürlüklerin bir arada yürütülmesi açısından bunların her birisini planlıyoruz" diye konuştu.   İHA


İlgili Galeriler
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.