Tek yaşayan yaşlı adamdan 2 aydır haber alamayan akrabasıevde cesedini buldu

Tek yaşayan yaşlı adamdan 2 aydır haber alamayan akrabasıevde cesedini buldu
15 Ağustos 2020 Cumartesi 20:36

Karabük'te tek başına yaşayan Kenan Çakır'dan haber alamayan yeğeni, durumunu merak ederek eve geldi. Yerde tanınmaz halde cansız bedenle karşılaşan yeğen, polise haber verdi. Cumhuriyet savcısı ve doktor tarafından yapılan incelemede Çakır'ın yaklaşık 2 ay önce hayatını kaybettiği belirlendi. Tanınmaz ve çürümüş halde olan cansız bedeni, Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekiplerince ceset torbasına konulduktan sonra otopsi yapılmak üzere Ankara Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

OTELDE MİSAFİR EDİLMİŞ

Karabük Belediyesi ilaçlama ekibi tarafından da evden etrafa yayılan kötü koku nedeniyle ilaçlama yapıldı. Soğuksu Mahallesi Muhtarı Hüseyin Yavuz, yaptığı açıklamada, Çakır'ın yaklaşık bir yıldır Karabük Valiliği tarafından otelde misafir edildiğini söyledi.

"YÜZÜ TANINMIYOR"

Çakır'ın kış ayı süresince otelde kaldığını ve havaların ısınmasıyla harabe durumdaki evine geldiğini ifade eden Yavuz, "Biraz rahatsızlığı vardı, kanser tarzında bir hastalığı vardı. Haberimiz olmadan buraya gelmiş, çok kötü, virane şeklinde evi var burada kalmış. Sabah saatlerinde burada ilaçlama yaptık. Daha sonra bir yeğeni olduğunu söyleyen kadın beni aradı, evine gidip bakmasını söyledim. Daha sonra kendisinin ölü olduğunu söyledi. Ekipler geldi, sağ olsunlar AFAD geldi. Yaklaşık 2-2,5 ay olmuş, yüzü tanınmıyor elle tutulmuyor. Otopsi için Ankara'ya gönderildi" dedi.İHA


İlgili Galeriler
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.