MHP Pınarbaşı ilçe başkanı Kadir Akbaş güven tazeledi

MHP Pınarbaşı ilçe başkanı Kadir Akbaş güven tazeledi
15 Ağustos 2020 Cumartesi 20:38

Milliyetçi Hareket Partisi Pınarbaşı İlçe Teşkilatı 13.Olağan Kongresini yaptı. Kongrede yaklaşık iki ay önce atamayla göreve getirilen Kadir Akbaş, yeniden güven tazeleyerek başkan seçildi. Kongreye MHP eski milletvekili ve MYK üyesi Süleyman Korkmaz, Pınarbaşı Belediye Başkanı Menduh Uzunluoğlu ile MHP İl Başkan yardımcısı Cemil Demirel'de katıldı.
Milliyetçi Hareket Partisi Pınarbaşı İlçe Teşkilatı 13.Olağan Kongresini Kovid 19 tedbirleri kapsamında yaptı. Belediye düğün salonunda gerçekleştirilen kongreye delegelerin dışında kimse alınmadı. Kongreye MHP eski milletvekili ve MYK üyesi Süleyman Korkmaz, Pınarbaşı Belediye Başkanı Menduh Uzunluoğlu, MHP İl Başkan Yardımcısı Cemil Demirel ile delegeler katıldı.
Kongrede yaklaşık iki ay önce MHP Genel Merkezince atamayla göreve getirilen Kadir Akbaş, yeniden güven tazeleyerek başkan seçildi. MHP Pınarbaşı İlçe Başkanlığına yeniden seçilen Kadir Akbaş, aldığım bu kutsal görevi en iyi şekilde yerine getireceğimden kimsenin kuşkusu olmasın. ben ve ekibim partimizi ilçemizde birinci parti yapmak için çalışacağız. sıkmadık el çalmadık kapı bırakmayacağız. dedi.
(Haber: Davut Güleç)


İlgili Galeriler
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.