Eşini öldüren sanığa ağırlaştırılmış müebbet istendi

Tartıştığı eşi G.V.D.'i (27) tabancayla başından vurarak öldürdüğü suçlamasıyla tutuklanan M.D. (32) hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle dava açıldı

Eşini öldüren sanığa ağırlaştırılmış müebbet istendi
10 Kasım 2019 Pazar 17:09

Geçen 9 Eylül'de, Melikgazi ilçesi Tavlusun Mahallesi'nde meydana gelen olayda klima tamircisi M.D. 4 yıllık eşi G.V.D. ile 3 yaşındaki oğulları evde olmadığı sırada, tartıştı. Eşini tabancayla başına ateş ederek öldürüp, kaçtı. Daha sonra polisi arayıp, eşini öldürdüğünü söyledi ve tutuklandı. Hazırlanan iddianame 3. Ağır Ceza Mahkemesi'nce kabul edildi. İddianamede sanık hakkında, 'eşi kasten öldürmek' suçundan ağırlaştırılmış müebbet ve 'ruhsatsız silah bulundurma' suçundan da 2 yıla kadar hapis cezası istendi.

İddianamede M.D.'in savunmasına da yer verildi. M.D., eşi ile taşınacakları evle ilgili maddi sorunlar nedeniyle tartıştıklarını söyleyerek, "Paraya ihtiyacımız vardı, tartıştık. Beni aldattığını da düşünüyordum. Ancak, net bir bilgi sahibi değildim. Bana hakaret etti. Taşınacağımız eve kombi alabilmek için silahımı satacaktım. Gizem, silahı elimde görünce, 'Beni mi öldüreceksin?' dedi, tartıştık. Olay, eşimin beni tahrik etmesiyle meydana geldi. Öldürdükten sonra arkadaşımı arayıp, Çeçenistan Parkı'nda buluştuk. Karımı öldürdüğümü arkadaşıma anlattım. Karım beni öldürtmekle tehdit ediyordu, pişmanım" derken önümüzdeki günlerde hakim karşısına çıkacak.

Haber: Samed Aydın SUN


İlgili Galeriler
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.