Vali Günaydın ve başkan Büyükkılıç mahalle halkı ile İstiklal Marşı'nı okudu

Vali Günaydın ve başkan Büyükkılıç mahalle halkı ile İstiklal Marşı'nı okudu
24 Nisan 2020 Cuma 01:00

Vali Şehmus Günaydın ve Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kocasinan ilçesi Yeni Doğan Mahallesinde bulunan Ihlamur Parkı’na giderek 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda saat 21.00’de İstiklal Marşı'nı  mahalle sakinleri ile büyük bir coşku ile okudu.

Vali Günaydın, burada yaptığı konuşmada, "Tarihimizin en önemli dönüm noktalarından birisi olan TBMM'nin açılışının 100. yıl dönümünü büyük heyecanla ve coşkuyla kutluyoruz. Çocuklar bizim geleceğimizdir. Koronavirüs nedeniyle bir araya gelemesek de kalplerimiz hep beraber. Gazi Mustafa Kemal Atatürk bu bayramı çocuklara armağan ederken, onlara verdiği güveni ortaya koymuştur. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün bize hedef olarak gösterdiği muassır medeniyet seviyesi üzerine çıkabilmek için çocuklara çok önemli görevler düşüyor. Bizler de çocuklarımıza değer veriyoruz"dedi.

Büyükkılıç 'Maalesef bu yıl 23 Nisan sevincimizi tam manasıyla yaşayamadık. Meydana gelen salgın sebebiyle vatandaşlarımız evlerinde kaldı. Ama Büyükşehir Belediyesi olarak sabahın ilk saatlerinden itibaren evlerinde kalan vatandaşlarımıza etkinlikler ile moraller verdik. Rabbime duam odur ki Mübarek ramazan ayı ’nın gelişiyle birlikte bu salgından kurtulalım. Ve  ramazan Bayramı’nda çifte bayram yapalım. Sadece bulunduğumuz yerde değil tüm Kayseri’de balkonlarından büyük bir coşkuyla İstiklal Marşı ’nı okuyan bütün hemşehrilerime şükranlarımı sunuyorum' dedi. (Haber: Davut Güleç)


İlgili Galeriler
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.