Kayseri Memur Sen Koruyucu Siper desteğinde bulundu.

Kayseri Memur Sen Koruyucu Siper desteğinde bulundu.
19 Nisan 2020 Pazar 14:57

Tüm kamu çalışanlarımız“PANDEMİ” sürecinde üzerlerine düşen görevlerini yerine getirmeye çalışıyor.
PTT çalışanı ve sağlık çalışanı da bu süreçte iş yükleri de mücadele azimleri de fazla.
Memur-Sen’e bağlı  Eğitim-Bir-Sen,  Sağlık-Sen ve Birlik-Haber-Sen  Covid-19 salgınında sahada olan kamu çalışanlarına koruyucu siper desteğinde bulundular.

Eğitim Bir Sen Şube Başkanı ve Memur Sen İl Temsilcisi Aydın Kalkan, kamu çalışanlarımızın fedakarca çalışmalarına şahit oluyoruz. Pandemi sürecinde Kayseri önemli bir sınavın ortasındadır. Memur Sen bu gibi zor süreçlerde her zaman devletinin ve milletinin yanında yer almıştır. Eğitim Bir Sen olarak Sağlık Sen şubemiz ve Birlik Haber Sen temsilciliğimizle birlikte toplam 1200 adet koruyucu maske dağıtımı yaptık.

Sağlık Sen Şube Başkanımız Hakan Keser ve Birlik Haber Sen Başkanı Mehmet Taş Beylerle birlikte PTT çalışanlarımıza ve sağlık çalışanlarımıza koruyucu siper desteğinde bulunduk.

Memur Sen olarak “şimdi vefa zamanı” kampanyasına ve “Biz Bize Yeteriz” yardım kampanyasına birer milyon TL’lik maddi yardımda bulunduk.  Bizler Memur Sen olarak üzerimize düşen ne varsa gücümüz oranında sosyal sorumluluğumuzu yerine getirmeye çalışacağız. Şu süreçte işinin başında olan başta sağlık çalışanlarımız olmak üzere, PTT çalışanlarına, büro çalışanlarına ve tüm kamu çalışanlarına teşekkür ediyoruz. Halkımıza da evde kalın diyoruz.(Haber: Davut Güleç)


İlgili Galeriler
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.