Büyükşehir Belediyesi, çocukları yanlarında olmayan ulu çınarların yanında

Büyükşehir Belediyesi, çocukları yanlarında olmayan ulu çınarların yanında
13 Nisan 2020 Pazartesi 14:47

Büyükşehir Belediyesi, Almanya’da yaşayan bir kişinin annesi ve babası için yardım talebini anında yerine getirdi. Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri, Almanya’daki kızlarının isteği üzerine Özçelik ailesini ziyaret ederek ihtiyaçlarını giderdiler.

Almanya’da yaşayan gurbetçilerimizden Meryem Özçelik Altuntaş, Kayseri Büyükşehir Belediyesi’ni arayarak Kayseri’de yaşayan ve 65 yaşın üzerinde oldukları için sokağa çıkamayan annesi ve babasının ihtiyaçları için yardım talebinde bulundu.  

Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri, bu talep üzerine Özçelik ailesini ziyaret ederek, Zihni Özçelik ile görüştü. Bazı faturaların yatırılması ve evin ihtiyaçları için alış veriş yapılması talebi üzerine Özçelik ailesinin ihtiyaçları zabıta ekipleri tarafından giderildi.

Anne ve babanın ihtiyaçlarının giderilmesinin ardından Almanya’daki kızları Meryem Özçelik Altuntaş’a da bilgi verildi. Anne ve babasıyla görüştükten sonra Büyükşehir Belediyesi’ni arayan Meryem Özçelik Altuntaş, bu kadar hızlı bir şekilde talebinin karşılanması nedeniyle teşekkür etti.     


İlgili Galeriler
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.