Akkışla'da 2021 Yatırımları Görüşüldü

Memduh Başkanın Talimatı Doğrultusunda Akkışla’ya Gelen Heyetle 2021 Yatırımları Görüşüldü 

Akkışla'da 2021 Yatırımları Görüşüldü
25 Kasım 2020 Çarşamba 15:03

  

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh BÜYÜKKILIÇ’ın talimatları ile Kayseri Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Bayer ÖZSOY, Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanı Mehmet Yücel ve Tarımsal Hizmetler Daire Başkanı Duran Safrantı’nın oluşturduğu heyet ile; Akkışla Belediye Başkanı Ayhan ARSLAN, mahalle muhtarları, belediye meclis üyeleri, ilçe başkanları ve belediye kurum amirlerinin bulunduğu ve 2021 Yatırımlarının konuşulduğu toplantı gerçekleştirildi. İlçe Kaymek Binasında gerçekleşen toplantıda her muhtarın talebi ve mahallesinde görmek istediği yatırımı yazılı iletmesinin ardından, her birine söz verildi. Kendini tanıtan muhtarlar mahallesindeki eksikleri bir bir anlattılar. Her bir madde ile yakından ilgilenen Büyükşehir Belediyesinin heyeti ve Akkışla Belediyesinin teknik personelleri 2021’in yatırım programlarına alınacak olan taleplerin de notlarını aldılar. 

“Böyle bir toplantıyı organize eden Ayhan Başkan’a çok çok teşekkür ediyorum” diyen Sayın Özsoy katılım sağlayan herkese teşekkürlerini iletti. 

Başta Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç olmak üzere ilçeye gelen tüm heyete teşekkür eden Başkan Arslan; “Taleplerini dile getirirken mütevazi olan muhtarlarıma teşekkür ediyorum. İlçemiz için hizmet açısından bereketli bir yıl diliyorum. Kaskimize, elektrik şirketimize ve değerli kurum amirlerine teşekkür ediyorum, burada her zaman uyum içerisindeyiz ve hizmet etme gayretindeyiz. Büyükşehir Belediyemize her zaman kapımız açık.” İfadelerini kullandı. 


İlgili Galeriler
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.