Pharmactive’den sağlık çalışanları için özel üretim, örnek destek...

Pharmactive İlaç, özel olarak el antiseptiği üretip; 55 bin adet birer litrelik ve 100 bin adet 60 ml’lik el antiseptiklerini, koşulsuz destek olarak sağlık çalışanlarının kullanımına sunacak. Firma ayrıca Türkiye’nin dört bir yanındaki sağlıkçılara; içinde koruyucu gözlük, maske, eldiven, el antiseptiği ve koruyucu önlük bulunan 1.500 adet “Acil İhtiyaç Paketi” gönderdi. Pharmactive İlaç, Koronavirüsten kaynaklanan Kovid-19 salgınına karşı toplumsal dayanışmayı arttırmak ve sağlık çalışanlarına destek vermek amacıyla bir dizi karar alarak uygulamaya başladı.

Pharmactive’den sağlık çalışanları için özel üretim, örnek destek...
31 Mart 2020 Salı 21:30

Pharmactive, içinde maske, eldiven, koruyucu gözlük, el antiseptiği ve koruyucu önlük bulunan 1.500 adet “Acil İhtiyaç Paketi”ni, herhangi bir talep beklemeden ve koşulsuz destek olarak Aile Sağlığı Merkezleri ve hastanelere gönderdi.

Bu adımın ardından Pharmactive, kendi fabrikasında Dünya Sağlık Örgütü’nün belirlediği standartlarda üreteceği el antiseptiklerini de koşulsuz destek olarak sağlık çalışanlarının kullanımına sunacak. Yasal prosedürlerin tamamlanmasının ardından Pharmactive, sağlık çalışanları için üreteceği 55 bin adet birer litre ve 100 bin adet 60 ml el antiseptiğini yurt genelindeki hastane ve çeşitli sağlık merkezlerine ulaştıracak.

ÖNCELİĞİMİZ SAĞLIK ÇALIŞANLARI

Pharmactive Yurtiçi Pazarlar ve Uluslararası Pazarlar Genel Müdürü Dr. Yalçın Yaşin, sağlık çalışanlarının çok ciddi ve önemli bir süreçte, canları pahasına en ön safta çalıştıklarına dikkat çekerek, Sağlık Bakanlığı başta olmak üzere tüm ilgililerin sürecin en sağlıklı şekilde yürütülmesi için büyük çaba gösterdiklerini belirtti. Yaşin, Pharmactive olarak da bu çabalara koşulsuz destek ve katkıda bulunmak istediklerini belirtti.

Pharmactive çalışanları, ellerindeki mesajlarla sağlık çalışanlarına teşekkür etti, ‘EVDA KAL’ mesajı verdi. (Haber: Davut Güleç)


İlgili Galeriler
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.