İnsan Hakları Semineri Tamamlandı

MAZLUMDER Kayseri Şubesinin düzenlediği, 2 aydan bu yana devam eden her hafta ayrı bir insan hakkı konusunun seminer olarak sunulup müzakere edildiği insan hakları okulu seminerlerine katılanlara katılım sertifikaları düzenlenen programda takdim edildi.

İnsan Hakları Semineri Tamamlandı
13 Ocak 2020 Pazartesi 15:45

Özel Safa Düğün Salonu'nda düzenlenen programda MAZLUMDER’in tanıtım, birlikte yaşama ve göç sinevizyonlarının gösteriminin ardından Şube Başkanı Ahmet Taş, son bir yıl içinde dünyada ve Türkiye'de yaşanan insan hakları ihlalleri hakkında bilgiler içeren bir konuşma yaptı.

Daha sonra kürsüye gelen Kayseri İl Müftüsü Prof. Dr. Şahin Güven ise  Veda Hutbesinden de örnekler vererek “İnsanı kazanmak”  konulu sohbet sundu.

Programın son bölümünde insan hakları okulu seminerlerine katılan üye ve gönüllülere katılım sertifikaları takdim edildi.

Yoğun bir katılımla gerçekleşen program için davetlilere teşekkür eden şube başkanı Ahmet Taş, son günlerde Suriye'nin İDLİB kentinden rejim güçleri ve Rus kuvvetlerinin bombardımanı sonucu Türkiye sınırına yakın yerlere yerleşip hayatta kalma mücadelesi veren mazlum ve mağdurlar için Diyanet Vakfı'nın düzenlediği yardım kampanyasına dernek olarak destek verdiklerini, üyelerinin un bağışını Diyanet Vakfı'na ulaştırmaya devam ettiklerini üyelerine teşekkür ettiğini söyledi.

(Haber: Ramazan KARAKUŞ)


İlgili Galeriler
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.