Hayvan Koruma Görevlileri Sertifikaları Dağıtıldı

Yerel Hayvan Koruma Görevlisi olarak yaşadığı sokakta, mahallesinde ya da nerde olursa olsun bir şeyler yapmak, onların beslenmesine, rehabilite edilmesine katkıda bulunmak için Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğüne başvuruda bulanan Yerel Hayvan Koruma Görevlisi adayları sertifikalarına kavuştu.

Hayvan Koruma Görevlileri Sertifikaları Dağıtıldı
25 Mart 2021 Perşembe 15:19

Milli Park Şube Müdürlüğü yetkili personeli tarafından eğitimleri online olarak tamamlanan 35 kişinin Yerel Hayvan Koruma Görevli sertifikaları Şube Müdürü Harun DİNDAR tarafından verildi.

Yerinde inceleme ve bilgilendirme için sertifikalarını alan katılımcılar ve Milli Park Şube Müdürlüğü ilgili personel eşliğinde Kayseri Büyük Şehir Belediyesine ait Molu Geçici Köpek Bakımevi’ne gidildi.

Barınakta Büyükşehir Belediyesi Veteriner İşletme Şb. Md. Levent TAFLIOĞLU tarafından bakımevi ve bakımevine gelen patili dostlarımızın beslenmesi, tedavisi, kısırlaştırılması gibi uygulanan prosedürler hakkında genel bilgi verildi.

Şube Müdürü Harun DİNDAR, Büyükşehir Belediyesi Veteriner İşletme Şb. Md. Levent TAFLIOĞLU, Veteriner Hekim Murat AKKAYA ve Denetim Elemanı Adem YILMAZ ve Yerel Hayvan Koruma görevlileri ile birlikte bakımevinin birimleri gezildi, karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

Alanı ziyaret eden Yerel Hayvan Koruma Görevlileri memnuniyetlerini dile getirerek alandan ayrıldılar.


İlgili Galeriler
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.