8 yaşındaki Abdullah Efe'den anlamlı resim

8 yaşındaki Abdullah Efe'den anlamlı resim
18 Nisan 2020 Cumartesi 19:16

Kayseri'de yaşayan Abdullah Efe Fidan (8),  23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle düzenlenen bir resim yarışması için akıl dolu bir resim kaleme aldı. 8 yaşındaki Fidan, bir doktorun etrafında el ele tuttuşan çocukların, koronavirüsten doktorun korunmasını resmederek, görenleri duygulandırdı. İnternet sitesi üzerinden düzenlenen yarışmada ipi göğüslemesi halinde minik Fidan, kazanacağı ödülü şehit ailelerine bağışlayacak.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı  nedeniyle,  çocukların motivasyonlarını yarışma adı altında artırmak, çocuklarımızın odağını süreç dışında tutmak, çocukların hayal gücünü genişleterek çizim yeteneklerini güçlendirmek, resim yapma becerisini geliştirmek ve öğrencilere resmi sevdirmek amacı ile düzenlenen evdesanatvar.com internet sitesi üzerindeki yarışmaya katılan  Abdullah Efe Fidan,  koronavirüs nedeniyle yoğun bir çalışma ortamında olan, hatta günlerdir çocuklarına hasret kahramanca görevlerini  yapan sağlık personellerini resmetti.

Abdullah Efe tarafından kaleme alınan resimde bir gökkuşağının altında el ele tutuşan çocuklar, bir doktorun etrafını sararak onu koronavirüsten korumaya çalışıyor.  ‘tüm çocuklar da doktorları koruyor’ konulu resim, görenlerin  hem duygulanmasına hem de duygulanmasına neden  oluyor. 

3 günlük uğraşı sonucu ortaya böyle bir resim çıktığını ifade eden Abdullah Efe Fidan, "Bu süreçte doktor ağabey ve ablalarımız bizleri  ve dünyamızı koruyor, biz çocuklar da doktorlarımızı koruyoruz. Bu resmime destek vermenizi istiyorum. evdesanatvar.com/yarismacilar linkine tıklayarak "isim arayabilirsiniz" butonuna Abdullah Efe yazıp gelen resime oy verirseniz sevinirim. Sağlıkla hep birlikte evde kalalım. Eğer, yarışmayı kazanırsam, ödülü de şehit ailelerinden birine bağışlayacağım ” diye konuştu. 

Yarışmada kazanacağı ödülü şehit ailerinden birine bağışlayacak olan, Abdullah Efe Fidan'ın bu anlamlı resmine oy vermek isteyenler evdesanatvar.com/yarismacilar adresinde arama butonuna Abdullah Efe Fidan yazarak, resmine destek olabiliyor.

Haber: Samed Aydın SUN


İlgili Galeriler
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.