Teknolojinin Yaşam Çiçeği “Evren Sanatı”na Geri Sayım Başladı

Aralıksız 21 yıldır düzenlenen Bilişim Zirvesi, bu yıl “Evren Sanatı” teması ile 24 Kasım Çarşamba günü herkesin ücretsiz katılımına açık olarak dijital ortamda gerçekleştirilecek. Kanaat önderlerinin, teknoloji ve bilişim sektörü paydaşlarının, akademisyenlerin, iş ve kamu dünyası yöneticileri ile sivil toplum kuruluşlarının katılımıyla, Dell Technologies, Knowledge Clup ve SAP ana sponsorluğunda, Armada - Commvault ve Turkcell’in premium sponsorluğunda düzenlenecek.

Teknolojinin Yaşam Çiçeği “Evren Sanatı”na   Geri Sayım Başladı
22 Kasım 2021 Pazartesi 11:00

Geleceği şekillendirecek teknolojilerin ve bilişim dünyasının öncü konularının ele alındığı, bu yılki teması yaşam çiçeği sembolünden yola çıkılarak “Evren Sanatı” olarak belirlenen Bilişim Zirvesi’21, bu defa teknoloji ve gelecek için sembolün yeniden form bulmasına alan açacak. Teknoloji ve bilişimin vizyon, strateji ve yol haritasının belirlenmesi, güncellenmesi, geliştirilmesi amacıyla 21 yıldır aralıksız düzenlenen Bilişim Zirvesi (ICT Summit), bu yıl ivmeyi daha da hızlandıracak yeni arayışın tüm bu teknolojilerin birbiri ile uyum içinde ve aynı anda çalışması olduğunu vurgulayacak. 

Bilişim Zirvesi’21, geleceği uyumla örecek

Evren Sanatı teması ile gerçekleştirilen Bilişim Zirvesi’21, gündem belirleyen, tartışmayı ve fikir paylaşımında bulunulmasını sağlayan, entegre dijital ve zeki bir dünyaya uyumun ipuçlarını barındıran kimliğiyle özgün bir kamuoyu oluşturacak. Dijital olarak gerçekleştirilecek olan Bilişim Zirvesi’21 24 Kasım Çarşamba günü 09:30’da başlayacak olan açılış programında; T.C. Cumhurbaşkanlığı Dijital Ofis Başkanı Dr. Ali Taha Koç, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Bakan Yardımcısı Dr. Ömer Fatih Sayan, T.C Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Bakan Yardımcısı Mehmet Fatih Kacır, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Bakan Yardımcısı Ömer Abdullah Karagözlü ve T.C. Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurul Üyesi PH. D. Hakan Yurdakul konuşmalarıyla açılış oturumunda yer alacak. 

Ekonomist ve Akademisyen Prof. Dr. Emre Alkin, “Evren Sabit Değil Değişkendir” başlığı altında, binaların değil teknolojinin yükselişini merkeze koyan yeni dünya düzeninde insan ile dijitalleşmenin nasıl sentezleneceğini resmedecek. Knowledge Club, DevOps Ekip Lideri Erdeniz Ünvan “Yapay Zekâ ve Gelecek”, SAP Güney Avrupa, Orta Doğu, Afrika Bölgesi Kıdemlı Başkan Yardımcısı, Kurumsal Sürdürülebilirlik Yardımcısı Carlos Diaz Perez  “ Evrenimizin Sanatı: Sıfır Emisyon, Sıfır Atık ve Sıfır Eşitsizlik - The Art of Our Universe: Zero Emissions, Zero Waste and Zero Inequality”, Turkcell Digital İş Servisleri Genel Müdürü Kaan Turan “Gelecek Geldi mi?”, Commvault Türkiye Satış Müdürü İsmail Cingil “Dijital Dönüşüm Çağında Veri Güvenliği ve Gizliliğini Yeniden Düşünmek”,  Knowledge Club DevOps Mimarı Peyman Hoosmandi Raad “DevOps ile Tanışın - Introducing DevOps”, Dell Tecnologies Türkiye Ülke Müdürü Işıl Hasdemir “Sürdürülebilir Dünyada Yeni Hedefler” ve SAP Türkiye Genel Müdürü Uğur Candan “Dijital ve Yeşil Dönüşüm” başlıkları altında konuşma gerçekleştirecekler.

Bilişim Zirvesi’21’de ‘Evren Sanatı” ana teması ile ileri teknoloji uygulamalarının birlikte ve bütün olarak hayata akışını ve tüm sistemleri uğratacağı değişimi ele alacak. Açılış programıyla birlikte 9 ayrı temanın paralel olarak işleneceği Bilişim Zirvesi’21’de, açılış programı sonrasında gerçekleşecek oturumlar ile; “Son IoT Sistemler Platformu”, “Dijital İş Süreçleri, RPA ve Yapay Zekâ Platformu”, “Kurumsal Dönüşüm Platformu”, “CIO Turkey ile Dijital Dönüşüm”,  “Büyük Veri ve Analitik Teknolojileri Platformu”, “Bulut Çözümleri Platformu”, “Akıllı Güvenlik Platformu” ve “BiTekDer ile Sürdürülebilir Dijitalleşme” tema başlıkları altında Türkiye ve dünyadan 70’i aşkın fikir önderi dinleyicilere yeni bir vizyon sunacak.  Fikir ve düşünce liderleri, yönetim guruları, gelecek tasarımcıları, akademisyenler, iş profesyonelleri, teknoloji liderleri, uzmanlar, yöneticiler, kanun yapıcılar, yasal düzenleyiciler, sivil toplum kuruluşları, toplum bilimciler, mühendisler, insanlığın yeniçağına tanık olmak için 24 Kasım Çarşamba günü Bilişim Zirvesi’21'de buluşacak.

Kayıt için son 2 gün

24 Kasım Çarşamba günü, zengin bir programla tüm gün sürecek olan Bilişim Zirvesi’21, herkesin katılımına açık ve ücretsiz olarak gerçekleştirilecek. Online kayıtların www.bilisimzirvesi21.com adresinden yapılacağı zirve yine bu adres üzerinden, fiziksel bir etkinliği aratmayacak şekilde gerçekleştirilecek. Bilişim Zirvesi’21’de; Sürdürülebilirlik, Büyük Veri ve Analitik Teknolojileri Platformu, Uçtan Uca Veri Haberleşmesinde Yeni Iot Standartları, Devasa Verinin Analizinde Yapay Zekâ Faktörü, Yapay Zekâ ile Akıllanan Sistemler, Büyüyen Verinin Yaşam Alanı Bulut, Ulusal Siber Güvenlik, BT Sektörü ve Gelecek gibi birçok konuda fikir önderleri teknolojiyi yeniden şekillendirmeyi konuşacak.


İlgili Galeriler
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.