Alcatel Smart Tab 7 Türkiye'de satışa sunuldu

Alcatel Smart Tab 7 Türkiye'de satışa sunuldu
19 Nisan 2020 Pazar 15:45

Akıllı ses ve görüntüleme özelliklerine sahip Alcatel Smart Tab 7, Türkiye'deki alıcılarıyla buluşuyor.
 TCL Communication, portatif akıllı ses ve görüntü özelliklerine sahip yeni nesil tableti Alcatel Smart Tab 7'nin Türkiye'de satışa çıktığını duyurdu. Optimize edilmiş elleri serbest bırakan çoklu görev deneyimi sunan Alcatel Smart Tab 7, hafif tasarımı ve güçlü ön hoparlörü sayesinde online eğitimden home-office çalışmaya, müzik dinlemekten film seyretmeye kadar tüm ihtiyaçlara cevap vererek ev ortamına uygun bir kullanım imkanı sunuyor. Tablette bulunan çocuk modu sayesinde çocuklar da eğlenceli ve eğitici programları rahatlıkla takip edebiliyor.
 Daha fazla destek
Alcatel Smart Tab 7, sesli kontrol, büyük bir alanı kapsayan DSP ses tanıma ve entegre Google Assistant özellikleriyle kolay bir kullanım sunarak kullanıcıların tablete dokunmadan 3 metre içinde daha fazla iş yapabilmelerini sağlıyor. 65 derecelik destek çubuğu sayesinde kullanıcılar görüntüleri daha kolay inceleyebiliyor. Ayrıca Hızlı Erişim Ekranı (Fast-Access Display) ve Google Cloud hizmetleri sayesinde kullanıcılar filmleri kolayca izleyebiliyor, müzik dinleyebiliyor, zaman veya hava durumunu ekranda görebiliyor ve fotoğrafları senkronize edebiliyor.
 Güçlü ses
Müzik ve ses severler için Alcatel Smart Tab 7 aynı zamanda çevik ve yüksek kalitesi ses sistemi sunarak en sevilen şarkıları, müzikleri ve çok daha fazlasını sinema deneyimi yaratan çift hoparlörle sunuyor.
Hafif ve portatif tasarım, görüntülü arama
Alcatel Smart Tab 7, sadece 268 gram ağırlığı ve portatif yapısıyla kullanıcılara her yerde yüksek kaliteli görüntüleme deneyimi sunuyor. 2580mAh bataryasıyla tam şarjda 3 saat ekran süresi sağlayan tablet, kullanıcılarının Google Duo ses komutlarıyla görüntülü aramayı anında başlatabilmelerini sağlıyor. Kullanıcılar ortalanmış ön kameranın sunduğu yüksek kaliteli görüntülü arama özelliğiyle sevdikleriyle bağlantıda kalabiliyor ve mikrofonları üzerinden gürültü engelleme ayarı sayesinde birbirlerini net bir biçimde duyup konuşabiliyor.
 Göz Koruma Modu
Bu özellik sayesinde tablet mavi ışığı azaltarak ekrana gözler yorulmadan bakılabilmesini sağlıyor. Ayrıca kullanıcılar bu özellik sayesinde ekrana bakarak geçirdikleri süreyi takip edip alarm kurabiliyor ve zaman zaman ekrana bakmaya ara verebiliyor.
 Çocuk Modu
Alcatel Smart Tab 7'deki Çocuk Modu özelliği sayesinde ebeveynler çocuklarının tablette geçirdikleri zamanı sınırlayıp gözlemleyebiliyor, kullanabilecekleri uygulamaları seçebiliyor ve eğitici uygulamalarla verimli vakit geçirmelerini sağlıyor.
 Alcatel Smart Tab 7, siyah renk seçeneği ve 599 TL'lik önerilen satış fiyatıyla piyasaya sunuldu.(Haber: Davut Güleç)
 


İlgili Galeriler
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.