YRP'den CHP’li Nazlıaka’ya tepki

Yeniden Refah Partisi Kayseri İl Başkanı Önder Narin,  Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka’nın ‘İstanbul Sözleşmesine Karşı Çıkanlar Tacizci ve Tecavüzcüdür’  sözlerine tepki göstererek; “Kendisini kınıyor halkın değerlerinden kopuk olan Cumhuriyet Halk Partisinin yöneticilerini Türk Milletinden özür dilemeye davet ediyoruz.” dedi.

YRP'den CHP’li Nazlıaka’ya tepki
21 Ağustos 2020 Cuma 15:41

Başkan Narin yaptığı açıklamada; “11 Mayıs 2011 tarihinde imzalanan, 1 Ağustos 2014 tarihinde yürürlüğe giren ‘’Kadınlara Yönelik Şiddet ve Aile İçi Şiddetin Önlenmesi ve Bunlarla Mücadeleye İlişkin Avrupa Konseyi Sözleşmesi’’ ya da bilinen adıyla ‘’İstanbul Sözleşmesi’’, Avrupa Konseyi tarafından Türk Aile yapısını hedef alan bir metindir. Kadınlara yönelik şiddet ve aile içi şiddetin önlenmesi maksadı ile imzalanan İstanbul Sözleşmesi, aile içi şiddeti azaltmadığı gibi, erkek-kadın çatışmasının ve kadın cinayetlerinin artmasına sebep olmaya devam etmektedir. Bu vesile ile Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları Başkanı Aylin Nazlıaka’nın 12.08.2020 tarihinde yaptığı basın açıklamasında ‘’İstanbul Sözleşmesine Karşı Çıkanlar Tacizci ve Tecavüzcüdür’’  sözlerinden dolayı kendisini kınıyor halkın değerlerinden kopuk olan Cumhuriyet Halk Partisinin yöneticilerini Türk Milletinden özür dilemeye davet ediyoruz. Bizler Yeniden Refah Partisi Kayseri Teşkilatı olarak sessiz yığınların sesi olacağız, unutulan mazlumların elinden tutacağız, tek derdi inandığı gibi yaşamak olan Anadolu insanının hakkını savunacağız. Halkın inanç ve değerlerine saygılı olmayan Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları Başkanı Aylin Nazlıaka ve zihniyetine meydanı bırakmayacağız” ifadelerine yer verdi.

Diğer yandan Yeniden Refah Partisi Talas İlçe Başkanı Hızır Şenol ve ilçe yönetim kurulu üyeleri Talas’a yeni atanan Kaymakam Yaşar Dönmez'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

(Haber: Davut GÜLEÇ)


İlgili Galeriler
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.