“GENÇLİK VAR, HEYECAN VAR”

“GENÇLİK VAR, HEYECAN VAR”
16 Şubat 2021 Salı 16:34

AK Parti Melikgazi İlçe Gençlik Kolları Başkanı Hayri Danacı ve yeni yönetimi, Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu’nu makamında ziyarette bulundular.


  AK Parti İlçe Gençlik Kolları Teşkilatı olarak disiplinli ve planlı bir çalışma yaparak hizmetleri ve yatırımları göstermeye çalıştıklarını ifade eden AK Parti Melikgazi İlçe Gençlik Kolları Başkanı Hayri Danacı, Melikgazi Belediyesi çalışmalarının örnek ve referans gösterildiğini bundan dolayı Başkan Mustafa Palancıoğlu’nu tebrik ettiklerini söyledi.

  Gençlerin heyecanlı çalışmalarına şahit olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten Başkan Mustafa Palancıoğlu, halkın siyasi beklenti ve görüşlerini dinamik tutmanın bir partinin önceliği olduğunu ve Melikgazi AK Parti teşkilatının her zaman özverili, fedakâr ve bir o kadar da planlı çalıştığını kaydetti.

  Başkan Mustafa Palancıoğlu, konu ile ilgili olarak şunları söyledi: “Her zaman bizimle ve beraber olan tüm teşkilat mensubu arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Gençler bizim geleceğimiz. AK Parti teşkilatı ile birlikte Kayseri’de yatırım, kalkınma ve gelişmişlik ön planladır. Bu nedenle AK Parti İlçe Gençlik Kollarının destek ve birlikteliği ve nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum.”


İlgili Galeriler
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.