CHP'li gençler Kayseri'de bin maske dağıttı

CHP'li gençler Kayseri'de bin maske dağıttı
22 Nisan 2020 Çarşamba 20:03

CHP Kayseri Gençlik Kolları başkanı Eda Albayrak ile birlikte  7 partili genç, şehir merkezinde,  Ardahan Belediyesinden  temin edilen bin maskeyi  vatandaşlara ücretsiz olarak dağıttı.Maske bulmakta zorlanan çoğu vatandaş CHP'li gençlere teşekkür etti.

Ardahan Belediyesi'nden maske temin ederek Kayseri'de dağıtmaya devam edeceklerini belirten Gençlik Kolları başkanı Eda Albayrak şunları söyledi.

"Kayseri’de CHP’li bir belediyenin olmamasının eksikliğini yaşıyoruz. Bu durum halkın isteklerinin karşılanmadığı ve sosyal belediyecilik ilkesinin açıkça hissedildiği bir dönemi yaşamamıza bizleri mecbur bırakıyor. Koronavirüs salgınıyla mücadele günlerinde halka maske takmasının zorunlu olduğunu belirten iktidar maalesef çok düşük maliyetli maskeyi halka çok görüyor. Hiçbir yerde halka, devlet organları ya da iktidar partisine ait belediyeler tarafından ücretsiz maske dağıtımı yapılmıyor. Kayseri’de CHP’li belediyemiz yoksa Ulu Önderimiz Atatürk’ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti temeller ve ilkelerine sahip çıkan CHP’li belediyelerimiz var diyerek harekete geçtik. Kayseri halkını en önemli ve insani ihtiyaç olan maskeden mahrum bırakamazdık. Ardahan Belediye Başkanımız Faruk Demir bey ile Ahmet Nazif Yücel ve Emeç Aksoy Parlak aracılığı ile iletişime geçtik ve kendisi bizleri kırmadı. Bin maske yolladı. Bundan daha fazlasını da gönderecek. Biz CHP Kayseri Gençliği olarak elimize ulaşan maskeleri bugün halkımıza dağıttık. Hiçbir siyasi çıkar gütmedik, gütmeyiz de. Çünkü bu halk ulu önderimizin biz Türk gençliğine emanetidir." (Haber: Davut Güleç)


İlgili Galeriler
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.