Emre Kaya’dan Büyük Çıkış Yapan Eserine Espirili Benzetme

Besteleri ve sesi kadar sahne performansıyla da verdiği her konserde hayranlarının gönlündeki yerini taçlandıran Emre Kaya, son şarkısı “Tebessüm”ün yaptığı çıkış için esprili bir benzetmede bulunarak, “iyi şarkı çiş gibidir tutamazsın” dedi

Emre Kaya’dan Büyük Çıkış Yapan Eserine Espirili Benzetme
26 Kasım 2021 Cuma 12:56

Yaptığı her şarkı ile müzik listelerinin üst sıralarında olmayı başaran sanatçı Emre Kaya, yeni çıkan slow şarkısı “Tebessüm” ile gündemden düşmüyor. Ünlü sanatçı, günümüz dünyasındaki ayrılıklardan sonra yaşananların tam aksine  “Arada sırada aklına geldiğimde gülümse, ufak bir tebessüm et ne olur” nakaratıyla güzel hatırlanmayı temenni ettiği şarkısıyla kalplerine dokunuyor.

“Bir Emre Kaya klasiği” olarak değerlendirilen bu çıkışını sürdüren başarılı Söz yazarı, Besteci, Müzisyen ve Yorumcu Emre Kaya, daha en başından bu eserin hit olacağını bildiğini belirterek, “inandığım bir eserdi” dedi.

Dijital mecralarda dinlenme rekorları kırmasının yanı sıra şarkının çıktığı daha ilk ayda art arda verdiği konserlerde bu eseri hayranlarının eksiksiz ve hatasız olarak vokalde seslendirmesi karşısında duygu dolu anlar yaşayan Emre Kaya, “Bir sanatçı için kaleme aldığı sözler ve yaptığı müziğin böylesine hep bir ağızdan okunması kadar gurur veren bir başka mutluluk yoktur” diyerek, duygularını dile getirdi. 

Her bestesi, seslendirdiği her şarkı müzik listelerini alt üst eden Emre Kaya, hem duygusal hem de dinleyenleri kıpır kıpır eden eserlerini sevenleriyle buluşturmaya devam edeceği sinyallerini de verdi ancak, ser verdi sır vermedi. 

Emre Kaya’ya yakın çevreler, “Beste Fabrikatörü” olarak tanınan ünlü sanatçının, pandemi sürecinde çok çalıştığını belirterek, hayranlarının yeni sürprizlere hazırlıklı olmalarını önerdi.


Etiketler; #Emra Kaya

İlgili Galeriler
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.