Vali Günaydın ve Başkan Büyükkılıç, pandemi ile mücadele kapsamında saha denetimlerini sıklaştırdı.

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ’TAN “DUYARLILIĞI ARTIRALIM” UYARISI Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Vali Şehmus Günaydın ile birlikte yeni kontrollü normalleşme sürecinde denetimleri sıklaştırdı. Vatandaşlara tavsiyelerde bulunarak, daha duyarlı olmalarını isteyen Başkan Büyükkılıç, tedbir ve önlemleri bir kez daha hatırlattı.

Vali Günaydın ve Başkan Büyükkılıç, pandemi ile mücadele kapsamında saha denetimlerini sıklaştırdı.
19 Mart 2021 Cuma 16:20

Kovid-19 süreci başından beri Kayseri’de aralıksız denetimlerini sürdüren Başkan Büyükkılıç ile Vali Günaydın, Kayseri’deki koronavirüs tablosunu geriye çevirmek için maske, mesafe ve temizlik kurallarını hatırlatarak, uyarılarda bulundu.

Büyükkılıç ile Günaydın, İçişleri Bakanlığı’nın ‘Dinamik Denetim Modeli Faaliyetleri’ konulu genelgesi kapsamında Cumhuriyet Meydanı, Bankalar Caddesi, Bıçakçılar Çarşısı gibi halkın yoğun olduğu yerlerdeki denetimlerinde tek tek esnafla görüşüp, kurallar ile tedbirlere uyulmasının hem sağlık çalışanlarının, hem de hastanelerin yükünü azaltacağını kaydettiler.

Başkan Büyükkılıç, farkındalığı arttırmak ve hassasiyetin biraz daha yukarılara taşınmak için denetimleri aralıksız sürdüreceklerini de ifade ederek, “Valimiz Sayın Şehmus Günaydın ile birlikte denetimlerimizi sürdürüyoruz. Kurallara hep birlikte uyarak kısıtlamaların esnemesini sağlamalıyız. Bizim için, sağlığımız için maske, mesafe ve temizlik kuralını bir kez daha hatırlatıyoruz” dedi.


İlgili Galeriler
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.