KAYSO Akademi Platformu Kuruldu

Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) bünyesinde, eğitim, seminer ve proje faaliyetlerini daha sağlıklı yürütmek ve üyelerine daha kaliteli hizmet verebilmek adına KAYSO Akademi Platformu kuruldu.

KAYSO Akademi Platformu Kuruldu
23 Mart 2021 Salı 10:45

Konu hakkında açıklama yapan KAYSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyüksimitci, Oda olarak bu güne kadar üyelerinin menfaatleri doğrultusunda birçok projeye imza attıklarını belirterek, KAYSO Akademi Platformunun da bu bağlamda oluşturulmuş bir proje olduğunu söyledi.

Başkan Büyüksimitci açıklamasında, “Bu güne kadar kuruluş amacımıza da uygun olarak, üyelerimizin müşterek ihtiyaçlarını karşılamak ve mesleki faaliyetlerini kolaylaştırmak amacıyla birçok projeye imza attık. İlk olarak firmalarımızda ihracat artışı, verimlilik artışı, dijitalleşmeye yönelik projelerimizi hayata geçirdik. Şimdide üyelerimizin ihtiyaç ve talepleri doğrultusunda eğitim ihtiyaçlarının karşılamak amacıyla Odamız bünyesinde KAYSO Akademi Platformunu oluşturduk” dedi.

KAYSO Akademi bünyesinde ilk faaliyet olarak üyelerine yönelik yedi ayrı eğitim konusunu kapsayan Yönetici Eğitim Programını başlattıklarını açıklayan Başkan Büyüksimitci, kayıtların halen devam ettiğini ve konusunda uzman ve tanınmış kişilerce verilecek eğitimlerin, firmaların orta ve üst düzey yöneticilerine faydalı olacağını belirterek, talepler doğrultusunda eğitim faaliyetlerine devam edeceklerini sözlerine ekledi.

KAYSO Akademi ilk faaliyetini gerçekleştirdi

KAYSO Akademi bünyesinde, Yönetici Eğitim Programı kapsamında üyelere yönelik ilk eğitim verildi. “Yeni Finansal Yatırım Araçları” konulu eğitim, İstanbul Aydın Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Ramazan Kurtoğlu tarafından verildi.

Video konferans sistemi üzerinden gerçekleştirilen programda konuşan Dr. Ramazan Kurtoğlu “Bilgi güçtür, bizim en önemli problemimiz bilgi eksikliği. Bilgiye erişim ve bilgiyi kullanma konusunda çok ciddi zafiyetlerimiz var. Onun için Kayseri Sanayi Odası tarafından üyelerine yönelik başlatılan bu projenin çok değerli olduğunu düşünüyorum” dedi. Dr. Kurtoğlu daha sonra, paranın dini, ekonomik, kültürel ve siyasi dönüştürme gücü, koronavirüs ve sanal para, bitcoin ve dijital para gibi konularda katılımcılara bilgiler verdi.


İlgili Galeriler
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.