İstiklal Marşımız 100 Yaşında

İstiklal Marşının kabulü ve Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’u anma programı Nevzer Erciş İmamhatip Ortaokulu tarafından hazırlanan programla Ahmed İslamoğlu Anadolu İmamhatip Lisesi konferans salonunda yapıldı.

İstiklal Marşımız 100 Yaşında
12 Mart 2021 Cuma 16:42

100 yıl önce kabul edilen İstiklal Marşımızın kabulüyle alakalı programa İlçe Protokolüyle birlikte okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından okul müdürü İbrahim Ünal’ın Kur’an-ı Kerim tilavetiyle devam eden programda okul öğrencilerinden Zeynep Arslan, günün anlam ve önemine dair kısa bir konuşma yaptı. Milli şairimizin şiirlerinin seslendirildiği programda Mehmet Akif’le ilgili tanıtıcı videolar ve tiyatro gösterisi büyük beğeni topladı.

Programın sonunda Covid 19 salgını dolayısıyla uzaktan eğitimle okuma yazmayı ve İstiklal Marşımızın on kıtasını ezberleyip programda okuyan Atatürk İlkokulu birinci sınıf öğrencilerine ödüllerini ilçe protokolü takdim etti.  Pandemi dolayısıyla maske ve mesafe kurallarına uyularak yapılan programdan dolayı okul yönetimine ve öğrencilere teşekkürlerini ileten Cabbar Başkan “100. yaşını kutladığımız İstiklal Marşımız, aziz milletimizin himayesinde her daim var olacaktır” açıklamalarında bulundu. 


İlgili Galeriler
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.