Tok: Kandil manevi dirilişe vesile olur inşallah

Tok: Kandil manevi dirilişe vesile olur inşallah
17 Şubat 2021 Çarşamba 16:58

  MHP İl Başkanı Serkan Tok, Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Mübarek aylara kavuşmanın manevi dirilişe, manevi arınmaya, kardeşliğe ve terörün yok olacağı bir ortamın tesis edilmesine vesile olmasını dileyen Başkan Tok, Türk- İslam aleminin Regaip Kandili’ni kutladı.


  Manevi hayatta ayrıcalıklı bir yeri ve önemi bulunan mübarek üç aylara kavuşmanın gönül huzurunu yaşadıklarını belirten MHP İl Başkanı Serkan Tok, üç ayların rahmet, mağfiret ve bereket kapılarının ardına kadar açık olmasını inananlar adına eşsiz bir fırsat olduğunu söyledi.


  Regaip Kandili’nin birlik ve beraberliğe katkı sağlamasını dileyen Başkan Tok; “Üç aylık mübarek dönemin, sosyal, toplumsal ve siyasal beklentilerimize umut olması en samimi dileğimdir. Manevi dirilişe, manevi arınmaya, kardeşliğe ve terörün yok olacağı bir ortamının tesis edilmesine vesile olması dileklerimle, Türk-İslam aleminin mübarek üç aylarını ve Regaip Kandilini kutluyorum. Regaip Kandil´inin birliğimize ve beraberliğimize katkı sağlamasını, Müslümanların yaşadığı sarsıcı ve hüzün verici hadiselerin sonlanması için bir dönüm noktası olmasını Cenab-ı Allah´tan niyaz ediyorum. Rahmet, mağfiret ve bereket kapılarının açık olduğu günleri bir kere daha yaşıyoruz” dedi.

 


İlgili Galeriler
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.