Baro’dan cezaevlerine servis aracı

Baro’dan cezaevlerine servis aracı
21 Şubat 2021 Pazar 15:17

KAYSERİ Baro Başkanı Cavit Dursun, uzun zamandır planladıkları cezaevi servis hizmetine yarın (Pazartesi) itibariyle  başlayacaklarını duyurdu. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Dursun, “Hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Baro Başkanı Cavit Dursun, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:  “İLK SEFER, PAZARTESİ SABAH 08.30'da BAŞLAYACAKTIR.  Değerli Meslektaşlarım ;

Şu anda 2180 kayıtlı avukat sayısıyla, Türkiye'nin 10. büyük barosu olan Baromuzda, sürekli olarak, Sizlere yeni hizmetler sunulmaya çalışılmaktadır. Uzun zamandır yapılması düşünülen ve planlanan hizmetlerden biri daha, 5-6 aylık istatistiki bilgilerin değerlendirilmesiyle birlikte, aşamalı olarak uygulamaya konulacaktır. Şöyle ki ;

CEZAEVLERİNE SERVİS HİZMETİ ARACI ; Bünyan İlçemizdeki Cezaevleri kampüsüne ve Gültepe Cezaevine, Hafta içi mesai saatleri içerisinde, belli gün ve saatlerde servis hizmeti verilecektir.  1- BÜNYAN CEZAEVLERI KAMPÜSÜ;

Bünyan T-1, T-2 ve vd. cezaevleri kampüsüne, Kayseri Merkez Adliyeden hareket ederek, haftanın Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri servis hizmeti verlecektir. Servis, sabah 8.30 ve öğle 13.30 da Kayseri Adliyesinden hareket edecek, Bünyan cezaevleri kampüsünden ise 11.30 ve 16.00 da geri Kayseri Adliyesine hareket edecektir.

Kullanım şekli ve hizmet ayrıntıları internet sitemizde yayınlanacak olup, ayrıca mesajla bilgi verilecektir. 2- GÜLTEPE CEZAEVİ ;

Gültepe Cezaevine, haftanın Salı ve Perşembe günleri, sabah saat 10.00' dan başlayıp, 11, 12, 14, 15, 16.00 da Adliyeden hareket edecek, Gültepe cezaevinden ise 10.30, 11.30, 12,30, 14.30, 15.30, 16.30 da, geri Adliyeye hareket edecektir.

3- Günler ve saatler, cezaevlerinden alınan bilgiler ve istatiklere göre belirlenmiş olup, İLERİDE İHTİYAÇ, ALIŞKANLIK ve TALEPLERE GÖRE DEĞİŞTİRİLEBİLECEKTİR.

4- Kayseri Adliyesinden hareket saatinde, gidecek meslektaşımız olmadığında, servis o saatte kalkmayacaktır. Bu takdirde, Gültepe cezaevi için, önceki ara saatlerinde gidipte geri gelmek için, servisin belirlenen sonraki dönüş saatinde geri getirilecektir.

5- Cezaevlerine servis hizmetini, 38-AV-350 plakalı büyük minibüsümüz verecektir.

6- Hizmetin verilmeye başlanmasından SONRA, ortaya çıkabilecek uygulama sorunları ile hizmetin kalitesinin artırılmasına yönelik pratik öneriler ve çözümler, HEP BİRLİKTE değerlendirilecektir.

7- Diğer hizmetlere yönelik hususlar, hazırlıkların tamamlanmasını müteakip hizmete sunulacaktır.

8- Cezaevlerine servis hizmetimiz, 22 Şubat 2021 Pazartesi gününden itibaren başlayacaktır.

Hayırlı ve uğurlu olsun.”


İlgili Galeriler
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.