ORAN Kayseri’de toplandı

ORAN Kayseri’de toplandı
31 Ekim 2019 Perşembe 15:00

Toplantıda, Kayseri, Sivas ve Yozgat’ın  özellikle endüstriyel, sanayi, sosyal ve kültürel kalkınması ile destekler ele alındı. ‘Geleceğim mesleğim’ ile mesleki eğitime destek, projeler, illerin sosyo ekonomik yapısına yönelik çalışmalar değerlendirildi.

Sivas Valisi ve Orta Anadolu Kalkınma Ajansı (ORAN) yönetim kurulu başkanı  Salih Ayhan başkanlığında yapılan toplantıda, Kayseri, Sivas ve Yozgat’ın kalkınması, sosyo-ekonomik yapısına  uygun projeler değerlendirildi, destekler, çalışmalar  görüşüldü.

Kayseri ORAN’da gerçekleştirilen toplantıya Vali Şehmus Günaydın ev sahipliği yaptı. Toplantıya, Ayhan ve Günaydın’ın yanı sıra, Yozgat Valisi Kadir Çakır, Kayseri Ticaret Odası Başkanı Ömer Gülsoy, Sivas Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Eken de katıldı. 2009’da kurulan ORAN’ın bugüne kadar 748 projeye ciddi mali destek verdiğine dikkat çeken başkan  Salih Ayhan, Kayseri, Sivas ve Yozgat’ın kalkınması için projelere, sosyo-kültürel  çalışmalara destek vereceklerini açıkladı, şunları söyledi.

“ORAN yönetimine, Kayseri, Sivas ve Yozgat’ta, endüstriyel,  sanayi, sosyal ve kültürel kalkınmasına sağladığı katkılar nedeniyle bir kez daha teşekkür ediyorum. Bu tür çalışmalarımız ı artarak a devam ettiriyoruz. Bu ay yaptığımız toplantının gündemi ‘Geleceğim mesleğim’ teması altında mesleki eğitime yönelik çalışmalar. Bu çalışmalarımız Eylül ayında başladı ve artarak devam edecek. 3  ilimizde devam eden projeler ile Kayseri, Sivas ve Yozgat’ın sosyo ekonomik yapısına uygun çalışmalar devam etmektedir. İllerin kalkınması bizim için çok önemli. Bu konuda projeleri bekliyoruz.”

(Haber: Ramazan Karakuş)


İlgili Galeriler
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.