KUYUMCUYU SOYAN MASKELİ HIRSIZLAR ALTINLARLA BİRLİKTE YAKALANDI

KUYUMCUYU SOYAN MASKELİ HIRSIZLAR ALTINLARLA BİRLİKTE YAKALANDI
08 Eylül 2020 Salı 18:27

İldem Çarşıda Duran Yılmaz’a ait kuyumcu dükkânını soyan ve 1,6 milyon lira değerindeki 4 kilo 180 gram altınla kayıplara karışan üç maskeli hırsız polisin başarılı çalışması sonucu yakalanarak gözaltına alındı. Çaldıkları altınlarla birlikte ele geçirilen üç hırsızın emniyetteki sorgusu sürüyor.

4 Eylül Cuma günü gece geç saatlerde İldem Çarşıda Duran Yılmaz’a ait kuyumcu dükkânına giren ve oksijen kaynağıyla çelik kasayı açarak içerisinde bulunan 1,6 milyon lira değerindeki 4 kilo 180 gram altını alarak izlerini kaybettiren üç maskeli hırsız polisin başarılı bir operasyonu ile kıskıvrak yakalandı. Olayda kullandıkları oksijen tüpü ve altınlarla ele geçirilen üç hırsız geniş güvenlik önlemleri altında Emniyet Müdürlüğüne getirildi. Burada sorgulanan üç hırsız bugün sağlık kontrolünden geçirilerek adli mercilere sevk edilecek.

Altınları bulunan Kuyumcu Duran Yılmaz, benim polisimize sonsuz güvenim vardır Eninde sonunda bu işi çözeceklerini ve hırsızları yakalayacaklarını biliyordum. Bu yüzdende hiç moralimi bozladım. Başarılı  Polisimiz en ince ayrıntılara kadar delil topladı, güvenlik kameralarından iz sürdü ve hırsızları altınlarla birlikte ele geçirdi. Ben başta Emniyet Müdürümüz Kamil Karabörk olmak üzere hırsızlık masası ekiplerine ve bu işin aydınlatılmasında emeği geçen tüm polisimize teşekkür ediyorum dedi.

Haber: Mehmet Yılmaz


İlgili Galeriler
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.