Sevim Köylüoğlu Anaokulu açıldı

Develi’de eğitime verdiği destek ve yaptırdığı okullarla tanınan hayırsever iş adamı Suat Köylüoğlu’nun Kayseri Üniversitesi Seyrani Kampüsü içerisinde annesi adına yaptırdığı Sevim Köylüoğlu Anaokulunun açılışı yapıldı.

Sevim Köylüoğlu Anaokulu açıldı
14 Kasım 2019 Perşembe 11:54

Develi Kaymakamı Murat Duru, Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, İslami İlimler Fakültesi Dekanı hemşerimiz Prof. Dr. Lütfullah Cebeci, sivil toplum kuruluşları ve Develilerin katıldığı açılış saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı.

 Annesi adına okul yaptırmanın gururunu yaşadığını belirten Suat Köylüoğlu,  Seyrani Kampüsüne Develili hayırsever işadamlarının destekleriyle yapılan eğitim blokları hakkında bilgiler vererek “Kampüsümüzün daha da gelişmesi ve Seyrani Üniversitesine kavuşmamız için daha çok hizmet etmemiz gerekmektedir. Buna katkı sağlaması adına yaptırdığım anaokulun açılışına katıldığınız için hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

Hem babası hem kardeşi şimdi de annesi adına okul yaptıran Suat Köylüoğlu’nu tebrik ederek sözlerine başlayan Başkan Cabbar smd “Develimizin manevi önderlerinden olan Ahmed İslamoğlu hocamız “Hayır deyince akla gelen insan, iyi insandır” derdi. Suat ağabeyimiz de Develimiz de hayır deyince hele de eğitime destek deyince ilk akla gelen isimlerdendir. Seyrani Üniversitemize kavuşmak adına yine önemli bir adım atan Suat ağabeyimizi tebrik ediyor, Yüce Mevla’dan hayırlı kazançlar diliyorum” diye konuştu.

            Yapılan konuşmaların ardından İslami İlimler Fakültesi Dekanı hemşerimiz Prof. Dr. Lütfullah Cebeci’nin duasının ardından ilçe protokolünün ve Sevim Köylüoğlu’nun açılış kurdelasını kesmesiyle Sevim Köylüoğlu Anaokulu hizmete açıldı.

Çayırözü Ortaokulunda Tübitak Bilim Fuarı ekinliği

            Diğer yandan Develi Kaymakamı Murat Duru, Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Toprak ile birlikte Çayırözü Ortaokulunda düzenlenen TÜBİTAK Bilim Fuarını ziyaret etti.

(Haber: Davut GÜLEÇ)


İlgili Galeriler
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.