REKTÖR ÇALIŞ, ‘KARİYET GÜNÜ’NE KATILDI

REKTÖR ÇALIŞ, ‘KARİYET GÜNÜ’NE KATILDI
16 Şubat 2021 Salı 16:46

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çalış, İlahiyat Fakültesi Öğrenci Temsilciliği tarafından online olarak düzenlenen” Kariyer Günü” etkinliğinin konuğu oldu.


  Online platforma gerçekleştirilen etkinliği açılış konuşmasını yapan İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Temel Yeşilyurt, katılımlarından dolayı Rektör Çalış’a teşekkür etti.

  Rektör Çalış ise etkinlikte yaptığı konuşmasında, öğrencilik ve akademisyenlik hayatı hakkında öğrencilere bilgiler vererek anılarını paylaştı.

  Öğrencilerini kendi çocuklarından hiçbir zaman ayırt etmediğine dikkat çeken Rektör Çalış, öğrenciler ile bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadığını söyledi. 
  Öğrencilerin sorularına tek tek cevap veren Rektör Çalış, “İnşallah pandemi dönemi bir an evvel sona erer ve yüz yüze eğitime başlarız. Kampüste öğrencilerimizi görmek bizleri inanın çok mutlu ediyor. Uzun zamandır öğrencilerimiz ile bir araya gelip sohbet etme fırsatımız olmamıştı. Gerçekten çok mutlu oldum. Ben gerçekten üniversitemizdeki tüm öğrencilerimizi çok seviyor ve onları kendi çocuklarımdan ayırt etmiyorum” diye konuştu


İlgili Galeriler
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.