Londra'da Saldırıya Uğrayan Kadın Kuaförü İbrahim Pertek, Memleketi Kayseri'de Toprağa Verildi

İngiltere'nin başkenti Londra'da saldırıya uğrayan ve tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden kuaför İbrahim Pertek'in cenazesi, memleketi Kayseri Sarıoğlan Çiftlik Mahallesinde defnedildi. Pertek, 16 Temmuz'da kimliği belirsiz kişi veya kişilerin saldırısına uğramış ve 16 gün süren yaşam mücadelesini kaybetmişti. Londra'daki soruşturma ise devam ediyor.

Londra'da Saldırıya Uğrayan Kadın  Kuaförü İbrahim Pertek, Memleketi  Kayseri'de Toprağa Verildi
17 Ağustos 2023 Perşembe 15:27

İbrahim Pertek'in cenazesi, işlemleri sonrası memleketi Kayseri'ye getirildi. Sarıoğlan ilçesi Çiftlik Mahallesi Ulu Cami'de kılınan namazın ardından Pertek'in cenazesi, toprağa verildi.

Merhumun abisi Ahmet Pertek’ten alınan bilgiye göre, kardeşi işinden çıkıp Wood Green’deki evine doğru giderken, dar ve geceleri çok tenha  olan Caxton Road üzerinde saldırıya uğradı. Yoldan geçen bir kişi tarafından saat 02.50 sularında ambulans ve polis arandı. Sağlık görevlileri geldiğinde Pertek’in kafasından aldığı darbe sonucu beyin travması yaşamış olduğu kaydedildi.

Acılı abi, kardeşinin cüzdanı, saati ve diğer değerli eşyalarının çalınmış olduğunu ifade etti. Olayla ilgili araştırma sürdürülürken polisin bir kişiyi gözaltına aldığı belirtildi.

YARALI PERTEK GEÇ FARK EDİLDi

Merhumun, olay mahallinin tenha bir yerde olması nedeniyle geç fark edilmesi yüzünden polis ve sağlık görevlilerine geç haber verildiği belirtildi.

Ağır yaralı hastaneye kaldırılan Pertek, 16 gün boyunca komada kaldıktan sonra hayatını kaybetti.İbrahim Pertek'in cenazesi, işlemleri sonrası memleketi Kayseri'ye getirildi. Sarıoğlan ilçesi Çiftlik Mahallesi Ulu Cami'de kılınan namazın ardından Pertek'in cenazesi, toprağa verildi.

                                                                                                                                                                                                                                                                Şerife DEMİR


İlgili Galeriler
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.