Uyuşturucu sanığına 12.5 yıl hapis

Uyuşturucu sanığına 12.5 yıl hapis
20 Ağustos 2020 Perşembe 14:44

Kayseri’de uyuşturucu ticareti yaptığı iddiasıyla tutuklu yargılanan M.Ş., 12 yıl 6 ay hapis ve 25 bin TL para cezasına çarptırdı.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince düzenlenen operasyon sonucu M.Ş. uyuşturucu yaptığı iddiasıyla gözaltına alındı. Çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine konulan M.Ş., hakkında uyuşturucu ticareti yaptığı iddiasıyla dava açıldı.

Kayseri 3’üncü Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davaya tutuklu sanık M.Ş., tutuklu bulunduğu cezaevinden katılırken, avukatı salonda hazır bulundu. Uyuşturucu kullanıcısı olduğunu belirten M.Ş., “ İddiaları kabul etmiyorum. Yalan beyanda bulunuyorlar. Ticaretini asla yapmadım. Tedavi için Türkiye’ye geliyor, barmenlik yapıyordum. Bugüne kadar hiçbir şekilde polis ile bir işim, karakolluk bir durumum olmadı. Suçsuzum. Beraatımı istiyorum” dedi.

Mahkeme heyeti tutuklu sanık M.Ş.’yi, ‘uyuşturucu ticareti yapmak’ suçundan 12 yıl 6 ay hapis ve 25 bin TL adli para cezasına çarptırdı. Heyet, sanığın tutukluluk halinin devamına hükmetti. Haber: Samed Aydın SUN


İlgili Galeriler
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.