Sevgilisini öldüren sanığa ağırlaştırılmış müebbet istemi

Tartıştığı sevgilisi Ç.T. (28) bıçaklayarak öldüren A.A. (41) tutuklu yargılanmasına devam edildi. Savcı, sanığın ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası ile cezalandırılmasını isterken, duruşma ertelendi.

Sevgilisini öldüren sanığa ağırlaştırılmış müebbet istemi
18 Aralık 2019 Çarşamba 16:59

Olay, 28 Ekim günü merkez Talas’ta  meydana geldi. Bünyan ilçesinde çiftçilik yapan evli A.A.  tartıştığı sevgilisi 2 çocuk annesi Ç.T.’yi, ekmek bıçağı ile bıçaklayarak öldürdü. Yakınları tarafından polise teslim edilen  A.A.  çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.  5.  Ağır Ceza Mahkemesince sanık A.A.,  hakkında, 'canavarca hisle veya eziyet çektirerek insan öldürme' suçundan ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezasıyla istemiyle dava açıldı.

Davanın ikinci duruşmasında sanık A.A.  ile Aile ve Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı avukatı hazır bulundu.  Duruşma savcısı sanığın, ‘'canavarca hisle veya eziyet çektirerek insan öldürme' suçundan cezalandırılmasını istedi. Bakanlık avukatı da mütalaa yönünde karar verilmesini ve sanığın en ağır şekilde cezalandırılmasını istediklerini söyledi.

Mahkeme heyeti verdiği ara kararla sanık A.A.’nın  tutukluluk halinin devamına karar vererek, sanık avukatının esasa ilişkin savunma yapmak istemesi üzerine duruşmayı erteledi.

Haber: ( Samed Aydın SUN ) 


İlgili Galeriler
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.