(ÖZEL) İşte o ifade !

(ÖZEL) İşte o ifade !
14 Nisan 2020 Salı 13:17

‘Kocam büyü var bozdur’ dedi. Mersin’den hoca buldum’

Kayseri'de, 12 katlı apartmanın girişindeki zil ve asansör tuşlarına bir madde sürerken güvenlik kamerasına yansıyan K.M. (37) gözaltına alınıp, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Apartmanı paniğe sevk eden kadının ifadesi ortaya çıktı. Yalnızca Kayseri Star Haber Gazetesi’nin ulaştığı ifadede, şüpheli kadının kocasından şiddet gördüğünü, kocasının kendisinde büyü olduğunu söylemesi üzerine Mersin’e giderek bir hoca ile görüştüğünü ve sıvıları o şekilde binaya sürdüğünü anlattığı iddia edildi.

Melikgazi ilçesi İldem Cumhuriyet Mahallesi'nde bulunan 12 katlı apartmanda görevlisi, market dönüşünde bina girişindeki halı ile zil tuşları, asansör tuşları ve bina içindeki tutma yerlerine yağ benzeri bir madde sürüldüğünü fark etti. Güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen  bina görevlisi maskeli bir kadının binaya girip, elindeki poşette bulunan maddeyi söz konusu yerlere bulaştırıp, daha sonra apartmandan ayrıldığını gördü.  İhbar üzerine gelen polis ekipleri, maddeden numune aldı. 52 ailenin yaşadığı apartman, daha sonra koronavirüs tehdidine karşı dezenfekte edilerek temizlendi.
ADLİYEYE SEVK EDİLDİ
Polis, apartmanda koronavirüs paniğine neden olan maddenin sırrını çözdü. Polisin yaptığı incelemede, güvenlik kamerasına yansıyan kadının K.M. olduğu belirlendi. K.M., polis ekipleri tarafından dün akşam saatlerinde evinde gözaltına alınarak, polis merkezine götürüldü. Geceyi karakolda geçiren K.M., işlemlerinin tamamlanması ardından adliyeye sevk edildi.
K.M.'nin binaya bulaştırdığı maddenin domuz yağı olduğu iddia edildi. K.M.'nin, kocası ile ilişki yaşadığını iddia ettiği kadının domuz yağı sürdüğü binada yaşadığı, kadını kocasından uzaklaştırmak için domuz yağı büyüsü yaptırdığı iddia edildi. Çıkarıldığı nöbetçi mahkemece K.M., adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 
İFADESİ ORTAYA ÇIKTI
İldem’i paniğe sevk eden kadının ifadesine yalnızca Kayseri Star Haber Gazetesi ulaştı. K.M., adliyede verdiği ifadesinde kocasının başka bir kadınla  ilişkisi olduğunu öne sürerek, “Kocam başka bir kadın ile ilişki yaşıyordu. Beni dövdü ve sokağa attı. ‘Bunları istemsiz yapıyorum. Kendime hakim olamıyorum’ dedi.  Ardından da ‘bende büyü var,  bir hoca bul bendeki büyüyü bozdur. Bu işler böyle olmayacak’ dedi. Mersin’e gittim. Hoca buldum. Ona durumumu anlattım. Hoca da, ‘Bana şu malzemeleri al ve kocanın ilişkisi olduğu kadının oturduğu yere git ve oraya sür’ dedi. Ben de bu yüzden oraya giderek, elimdeki sıvıyı sürdüm. Pişmanım” dediği ortaya çıktı.

Haber: Samed Aydın SUN


İlgili Galeriler
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.